Günün Sözü DamlaPenia.
Her şey neye layıksa ona dönüşür. -Mevlana
Etiket Listesi

Seçenekler
Seçenekler
Stil
Farkedmez - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üyelik tarihi
13 Nisan 2016
Bulunduğu yer
Tel'aran'rhiod
Mesajlar
20.014
Seslenildi
1781 Mesaj
Etiketlendi
96 Konu

Standart Outlast 2'nin çıkış tarihi belli oldu!

07 Mart 2017
1

Korku türündeki video oyunlarının en iyilerinden biri olarak kabul edilen, birçok kişi tarafından merakla beklenen Outlast'ın devamı Outlast 2'nin çıkış tarihi sonunda belli oldu!



Korku oyunlarının hastaları tarafından merakla beklenen yapımlardan biri de tabii ki Outlast 2. Bir süre önce kısa bir demosuyla karşımıza çıkan yapım oldukça iyi tepkiler almış fakat çıkış tarihi hakkında "İlkbahar ayları" genellemesi dışında hiçbir ipucu verilmemişti. Fakat bu durum bugün ortaya çıkan bir haberle değişti.

Zira Facebook üzerinden yapılan açıklama ve yayımlanan bir görselle birlikte oyunun 25 Nisan 2017 tarihinde PC, PlayStation 4 ve Xbox One platformları için piyasaya sürüleceği açıklandı.

Outlast Trinity nedir?
Hem dijital dağıtım hem de fiziksel disk olarak piyasaya sürüleceği belirtilen Outlast 2'nin bir de Outlast Trinity adında koleksiyon sürümü satışa sunulacak.



Outlast Trinity'nin içerisinde ise serinin ilk ve ikinci oyunlarıyla birlikte, ilk oyun için piyasaya sürülen ek paket yer alacak. Bu sürüm sayesinde daha önce Outlast'ı oynamadıysanız, korkuyu tam anlamıyla damarlarınızda hissedebileceksiniz.

Shiftdelete

hıhım - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üyelik tarihi
28 Kasım 2016
Mesajlar
3.458
Seslenildi
359 Mesaj
Etiketlendi
114 Konu
Standart Cevap: Outlast 2'nin çıkış tarihi belli oldu!
07 Mart 2017
2
ilkini oynamıştım çok uyuz bir oyun kaç kaç kaç nereye kadar arada canın çekiyor şöyle iki tane vurayım diyorsun yok anca kaç saklan
Konuyu 1 kişi okuyor. (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 
Benzer Konular
Konu
Konuyu Başlatan
Forum
Cevaplar
Son Mesaj