Malzemeler
2 su bardağı haşlanmış yeşil mercimek
2 su bardağı bulgur
1 adet kuru soğan
1 yemek kaşığı salça
tuz, karabiber,pulbiber, tereyağı
Mercimekli Bulgur Pilavý Tarifi (Hapseli Aþý)-mercimekli_bulgur_pilavi.jpg
Hazırlanışı
Yemeklik doğradığınız soğan ve salçayı yağda kavurun. Üzerine yıkadığınız bulgur ve haşlanmış yeşil mercimekleri ilave edin. bir iki karıştırıp,3 su bardağı sıcak su,tuz ve karabiberini ekleyin,kısık ateşte pilav suyunu çekene kadar pişirin.10 dakika demlendikten sonra servis yapın.
Elif


Üyelik tarihi
09 Şubat 2015
Bulunduğu yer
Ankara
Yaş
35
Mesajlar
17.951
Seslenildi
1540 Mesaj
Etiketlendi
104 Konu
Ruh Hali

Mercimekli Bulgur Pilavı Tarifi (Hapseli Aşı)
19 Haziran 2015
- Paylaş
- Share this post on
Digg
Del.icio.us
Technorati
Twitter
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.