Taze Soğanlı Pilav Tarifi
2 su bardağı pirinç
4 su bardağı su
2 adet havuç
2 çorba kaşığı tereyağı
6-7 adet taze soğan
1 çay kaşığı tuz
Taze soğanları doğrayıp tereyağında beş dakika kavurun. Uzun şeritler halinde kesilmiş havuçları da ekleyip kavurmaya devam edin. Üzerine pirinci ekleyip beş dakika daha kavurun. Suyunu ve tuzunu ekleyip 30 dakika kadar pişirin.
BABAT

Üyelik tarihi
20 Ağustos 2016
Bulunduğu yer
Balıkesir
Yaş
28
Mesajlar
429
Seslenildi
18 Mesaj
Etiketlendi
15 Konu
Ruh Hali

Taze Soğanlı Pilav Tarifi
23 Kasım 2016
- Paylaş
- Share this post on
Digg
Del.icio.us
Technorati
Twitter