Günün Sözü DamlaPenia.
Her şey neye layıksa ona dönüşür. -Mevlana
Etiket Listesi

Like Tree1Beğeniler
  • 1 Post By Maleficent
Seçenekler
Seçenekler
Stil
Maleficent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üyelik tarihi
09 Eylül 2015
Bulunduğu yer
istanbul
Mesajlar
1.752
Seslenildi
230 Mesaj
Etiketlendi
74 Konu
Ruh Hali
Melekgibi

Standart Rüyada Başbakan Görmek,Başbakanla Konuşmak Tokalaşmak Başbakanın Konuştuğunu Görmek Yemek Yemek

27 Ekim 2015
1


Rüyada başbakanı görmek izzet, güç ve maksada erişmeye işaret eder.
■ • Devletten bir beklentisi olan kimsenin, rüyada başbakan görmesi, arzu ettiği şeyin gerçekleşmesine işarettir.
■ • Başbakanın yüksek bir yere çıktığını görmek, ülkenin onun yönetiminde kalkınıpgüçlenmesine ve iktidarının uzun olmasına; yüksek bir yerden aşağıya indiğini görmek, işlerin bozulmasına, başbakanın itibar kaybederek iktidardan uzaklaşmasına işarettir.
■ • İltifat etmesi veya hiddetli davranması, güler yüzlü veya asık suratlı olması, sakin veya tedirgin davranması, kendinden emin veya korkmuş olması gibi hususlar göz önünde bulundurularak yapılır.
■ • Yukarıdaki açıklamaya göre rüya­da başbakan görmek, hayır ve esenlik, nimet, mutluluk ve itibar; bela, mihnet, zahmet ve sıkıntı, darlık ve talihsizlik gibi değişik şekillerde yorumlanır.
■ • Rüyada başbakan tarafından baş­bakanlık makamında kabul edildiğini görmek, hayır ve itibarla yorumlanır.
■ • Rüyada başbakanın kendisine bir şey danıştığını görmek, ehil kimse için üst düzey bir makamda danışmanlığa getirilmeye işarettir.
■ Bu rüya aynı zamanda başbakanın halkın ne düşündüğünü önemsediğini gösterir.
■ • Rüyada başbakanın bir yere geldiğini görmek, oraya gelecek bir devlet hizmetine yahut yaklaşan seçimlere işaret eder.
■ • Başbakanın kendi evine misafir olduğunu görmek, devletten bir fayda görmeye yahut başbakanın halkın desteğini arkasında görme arzusuna işarettir.
■ • Halk tarafından seçilmiş bir başbakan görmek, hayır ve berekete; atanmış bir başbakan görmek, ülke sorunlarının katlanarak artmasına, hayat pahalılığına ve ağır vergilere işarettir.

rüyada başbakanla konuştuğunu görmek
Rüyada basbakanı görmek sizin gorduklerinizle izzet, güç ve maksada erismeye isaret eder. Birde üst düzey yöneticileri görmek güç verir. Makamlara erişmeye ve işinizde yükseleceginize delalet eder. Rüyada başbakanla konuştuğunu görmek ise devlet kapısında işe başlayabileceginiz anlamına gelir. Size tavsiyem hemen yatın ve başbakanı düşünün
rüyada başbakanla tokalaşmak
Tokalaşmak kelimesinin rüya tabiri fark etmiş olduğunuz üzere kısa ve öz anlatılmıştır. Ancak rüya tabirlerinde unutmamanız gereken en önemli özellik rüyanızda görmüş olduğunuz diğer nesne ve eylemlerin açıklamalarına bakmak bunların hepsini bir araya getirerek anlam vermektir. Bunun için mutlaka sitemizin arama bölümünü kullanınız.
Dikkat etmeniz gereken başka önemli bir husus ise rüyanızı bir bütün olarak görüp ona göre değerlendirmeye çalışmanız gerekmektedir. Rüyalar her zaman size ilerisi için bilgi vermek için olmayabilir, günlük hayatınızda üzerine düşündüğünüz konular ile ilgili rüyalar görmeniz doğaldır. Baze ise rüyalar çok karmaşık ve anlam vermek bir o kadar güçtür. Bu durumlarda tabirlerden yararlandığınızda ve yorumlarken dikkat etmeniz gereken husus iyimser olarak yorumlamak olmalıdır.
Bir rüyayı tabir etmek, yorumlamak gerçekten zordur. Fakat bilmelisiniz ki burdaki açıklamalar yıllarca biriktirilmiş bilgilerin ve deneyimlerin ürünüdür.
Rüyanızda ana nesne olarak Tokalaşmak görmüş olabilirsiniz ama mutlaka diğer neslelerin de rüya tabirlerine bakarak rüyanızı bir bütün olarak anlamlandırmayaçalışınız.


MURAT GÜNEŞ bunu beğendi.
-





To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.





-
Avatar Seçilmemiş
Üyelik tarihi
10 Ekim 2015
Bulunduğu yer
MERSİN
Yaş
44
Mesajlar
1.280
Seslenildi
384 Mesaj
Etiketlendi
16 Konu
Standart Cevap: Rüyada Başbakan Görmek,Başbakanla Konuşmak Tokalaşmak Başbakanın Konuştuğunu Görmek Yemek Yem
27 Ekim 2015
2
Emeğine sağlık güzel paylaşım için teşekkürler.
Konuyu 1 kişi okuyor. (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 
Benzer Konular
Konu
Konuyu Başlatan
Forum
Cevaplar
Son Mesaj