Gerekli Malzemeler ve Hazırlanışı
2 dizi kurutulmuş taze fasulye
200 gr. kuşbaşılık kuzu eti
1 tatlı kaşığı salça
1 tatlı kaşığı kırmızıbiber
1 yemek kaşığı tereyağı
1 adet kuru soğan
Su
Kuru biber
Yarım su bardağı zeytinyağı
Et bir tencerede yağ ile kavrulur. Soğan küçük küçük doğranır ve pembeleşinceye kadar kavrulur. Zeytinyağı ve biraz tereyağı eklenir. salça, kırmızıbiber, kuru biber ve bir miktar su ile tuz ilave ederek kaynatılır. En son kurutulmuş taze fasulye eklenir ve 30 dakika daha kaynatılır. Ocaktan alınır. Sıcak olarak servis yapılır.
BABAT

Üyelik tarihi
20 Ağustos 2016
Bulunduğu yer
Balıkesir
Yaş
28
Mesajlar
429
Seslenildi
18 Mesaj
Etiketlendi
15 Konu
Ruh Hali

Kurutulmuş Taze Fasulye Tarifi
23 Kasım 2016
- Paylaş
- Share this post on
Digg
Del.icio.us
Technorati
Twitter