Bir hayran teorisi Tom Holland tarafından doğrulandı. Daha önce Iron Man 2 filminde Spider-Man'in görüldüğüne dair haberler dolaşmaktaydı. Bir Hammer dronu ile savaşan küçük örümcek, Peter Parker'dan başkası değil. Örümcek Adam: Eve Dönüş filminden yeni bir IMAX posteri de yayınlandı!

Huffington Post'a konuşan Holland Iron Man 2'de Spider-Man'in en azından Peter Parker'ın göründüğünü onayladı.

“Evet o Parker.” dedi Holland. "Kevin Feige ile yaptığım 20 dakikalık konuşma sonrasında Peter Parker olduğunu onaylıyorum. Bu belki büyük bir sürpriz bozan ancak iyi olanlarından. Peter'ın bu büyük dünyanın başlangıcından itibaren burada yer alması fikri hoşuma gitti" şeklinde konuştu.


Milyonlarca hayran kazanan yeni nesil Örümcek Adam'ımızTom Holland'ın başrolünde olduğu filmin yönetmenliğini Clown'ın yönetmeni Jon Watts'ın üstleneceği yapımın oyuncu kadrosunda ayrıca May hala olarak Marisa Tomei kadroda yer alırken,Jacob BatalonNed Leeds rolünde, Laura Harrier Liz Allan rolünde ve Tony Revolori de Flash Thompson olarak boy gösterecek. Çinli oyuncu Jona Xiao, Zendaya ve Better Call Saul serisinden Michael Mando ve Fargo serisinden Bokeem Woodbine da filmin kadrosunda yer alıyor. Michael Keaton'ın canlandırdığı Vulture karakteri ise filmin ana kötüsü olarak karşımıza çıkıyor. Film, 7 Temmuz 2017'de ülkemizde vizyona girecek.

Beyazperde