Forumunuz.Com

Forumunuz.Com (https://www.forumunuz.com/)
-   Stil ve Bakım (https://www.forumunuz.com/stil-ve-bakim/)
-   -   Erkek Ter Kokusu Nasıl Önlenir (https://www.forumunuz.com/stil-ve-bakim/66356-erkek-ter-kokusu-nasil-onlenir.html)

Mare 12 Nisan 2016 20:10

Erkek Ter Kokusu Nasıl Önlenir
 
Erkek Ter Kokusu Nasıl Önlenir

Havaların dayanılmaz derecede ısınmasıyla ve çoğu şehirde nemin de artmasıyla, yaz aylarının en büyük sorunlarından biri olan terleme ve ter kokusu korkulu rüya olmaya başladı. Özellikle toplu taşıma araçlarında bu durumdan oldukça fazla şikayetçiyiz.

Erkekler, kadınlara oranlara daha çok terler gibi bir genelleme yapamayız ama erkeklerin çoğu ter kokusunu önlemek için kadınlar kadar önlem almıyorlar diyebiliriz. Erkek ter kokusu nasıl önlenir yazımızda da sizinle bir kaç farklı öneri paylaşacağız. Öncelikle ter kokusu nedir, ter kokusu neden olur sorularını açıklayalım.

Ter, aslında kokmaz. Vücudunuzdan gelen koku, teriniz ve teninizle buluşan bakterilerin kokusudur. Vücudunuzdaki terlemeyle birlikte teninizdeki bakteriler çoğalmaya ve ıslak bölgede koku yapmaya başlar. Erkek ter kokusu deyince aklınıza ilk olarak koltuk altı gelse de, ayaklar, kasıklar gibi bölgelerde de ter kokusu oluşabilir. Ter kokmamak ve vücudunuzdaki bakteri üremesini önlemek için size ilk olarak tavsiyemiz, her gün özellikle sabahları iyi bir duş jeliyle duş almanız. Su ve duş jeli ile temizlenerek, ardından ter kokusunu önlemek için diğer adımlara geçebilirsiniz.

Erkek Ter Kokusu Önleyici Krem

Erkek ter kokusunun neden oluştuğunu az önce anlatmıştık. Güzelce duşunuzu aldıktan sonra, ter kokusunu önlemek için erkek ter kokusu önleyici kremlerden faydalanabilirsiniz. En çok kullanılan ürünlerden biri Deotak. Deotak, temiz içeriğiyle ve uzun süreli kullanımıyla sizi mutlu edecek bir üründür. Sabah duşunuzu aldıktan sonra koltuk altlarınıza ince bir tabaka halinde uygulayın. Kremsi bir yapısı ve doğrudan tüpüyle uygulanabilir halde olduğundan bu işlem için elinizi bulaştırmak gibi bir bahaneniz yok. Ardından sürdüğünüz bu ince tabakanın bir müddet kurumasını bekleyin. Bu en falza bir kaç dakikanızı alacaktır. Ardından önleminizi arttırmak için diğer adıma geçebilir ya da sadece parfümüzü sıkıp giyinebilirsiniz.

Erkek ter kokusu önleyici krem Deotak kullandığınızda, su ile birlikte cildinizden akıp gitmeyeceği için 5 günde bir yeniden uygulayabilirsiniz. Bu size her zaman kendinizi ferah ve temiz hissetmenizi sağlayacaktır.


Erkek Ter Kokusu Önleyici Deodorant

Erkek ter kokusu önleyici deodorantlar da güzel bir çözümdür aslında. Fakat burada yanlış bilinen bir kaç nokta var. Ter kokusu önleyici deodorantları mutlaka temiz ve kuru cilde yani duştan sonra kullanmalısınız. Ter kokusu önleyici deodorantlar, terli vücut üzerine sıkıldığında ter kokusundan daha da rahatsız edici ve ağır bir koku haline gelirler ve emin olun kimse bu şekilde yanınıza yaklaşmak istemeyecektir.


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 08:18.

Powered by vBulletin® Version 3.8.9   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

Site kurucuları: Damla ve Meltem