Günün Sözü DamlaPenia.
Her şey neye layıksa ona dönüşür. -Mevlana
Etiket Listesi

Like Tree1Beğeniler
  • 1 Post By Mare
Seçenekler
Seçenekler
Stil
Mare - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üyelik tarihi
08 Mayıs 2015
Bulunduğu yer
тüякιує
Yaş
33
Mesajlar
178
Seslenildi
23 Mesaj
Etiketlendi
112 Konu
Ruh Hali
Panikatak

icon29 Wax Nasıl Seçilir? Wax Ürün Önerileri ve Tavsiyesi

12 Nisan 2016
1

Wax Nasıl Seçilir? Wax Ürün Önerileri ve Tavsiyesi

Erkekler için saçlarının, saç şekillendirmenin ne kadar önemli olduğunu biliyoruz. Bu sebeple erkek bakımı kategorimizde de saçlarınızla ilgili birçok yazı oluşturmaya çalışıyoruz. Erkek saç şekillendirmesinde önemli bir paya sahip olan wax saç şekillendirme ürün grubu da erkeklerin detaylı incelediği, aklında birçok sorunun olduğu bir grup.

Hangi wax’ı almalıyım? Wax Tavsiyesi

Wax’ı seçerken saç yapınıza uygun bir wax seçmeye gayret edin. Örneğin saçlarınız çok yumuşaksa hareketinize göre saçınız kolay bozulacağı için sert waxları tercih etmelisiniz.

Wax seçerken ürün ve marka çeşitleri arasında kararsınız kalabilirsiniz. Bunun için dikkat etmeniz gereken detaylardan biride wax ürünlerinin içerikleridir. Özellikle erkeklerde çok fazla saç dökülmesi problemi olduğu için birçok erkek saç ürünlerini bu sebeple kullanmaz ya da kullanırken endişe duyar.

şte tam da bu noktada doğal içerikli, saç şekillendirirken bakım yapan ve saçı besleyen ürünleri tercih etmelisiniz. Ucuz diye içeriğini bilmediğiniz kimyasal içeriği yüksek ürünleri seçmemenizi öneriyoruz. Bu sebeple özellikle Davines, Kevin Murphy, Paul Mitchell şekillendiri kremleri, waxları seçebilirsiniz.

Paul Mitchell’in sprey wax ürünü özellikle pratik kullanım için size büyük kolaylık sağlayabilir. İçerdiği aloe vera, deniz yosunu özleri, papatya ve bunun gibi zengin maddeler ile şekillendirme sağlarken aynı zamanda bakım yapar.

Genellikle saçlarınızı hangi modellerde yaptığınız wax seçerken çok önemlidir. Son yıllarda trend olan erkek saç modellerinden geriye doğru atılan rampa erkek saç modellerini yapıyorsanız saçlarınız zaten uzun demektir. Uzun saçı da kontrol altına almak için sert bir wax a ihtiyacınız vardır. Geriye attığınız bu durumlarda ıslak bitiş de hoş gözükebilir. Islak bir görünüm elde etmek istiyorsanız ıslak bitişli wax ürünlerini seçmelisiniz. Genellikle wax kullanımının amacı ise mat saç bitişi sağlamaktır.

Mat saç bitişi ne demek?

Bu mat saç bitişi erkekler için önemli bir konu. Hatta öyle ki bir erkek için saçlarını şekillendirmeyi keşfettiği yaşlarda jöle çok önemlidir. İlk eli jöleye giden erkeklerin en yakındığı konu olan jöleli saç, jöleli parlak saç gibi durumları yıkan bu mat bitiş erkek dünyasında büyük bir keşiftir. Mat saç bitişi saçınızı gerçekten de öyleymiş gibi bir görünüm kazandırırken, parlama yapmadığı için de çok doğal gözükür. İşte bu sebeple waxlar mat bir bitiş sağladığı için erkekler tarafından vazgeçilmez bir şekillendirme ürünü.

Jön TüRk bunu beğendi.
Elimiel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Mavi'nin Olduğu yerde.
Güzel günlere olan inanç hiç bitmez.
çünkü Mavi
Umudun renk bulmuş halidir.
Üyelik tarihi
01 Şubat 2015
Bulunduğu yer
Mavi'nin içinden.
Mesajlar
7.445
Seslenildi
801 Mesaj
Etiketlendi
343 Konu
Ruh Hali
Geveze
Standart Cevap: Wax Nasıl Seçilir? Wax Ürün Önerileri ve Tavsiyesi
19 Nisan 2016
2
Ondada kusur kalsınlar

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Konuyu 1 kişi okuyor. (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 
Benzer Konular
Konu
Konuyu Başlatan
Forum
Cevaplar
Son Mesaj