Forumunuz.Com

Forumunuz.Com (https://www.forumunuz.com/)
-   Tüketici Elektroniği (https://www.forumunuz.com/tuketici-elektronigi/)
-   -   PlayStation 4 için güncelleme yayımlandı! (https://www.forumunuz.com/tuketici-elektronigi/81519-playstation-4-icin-guncelleme-yayimlandi.html)

Jon Snow 17 Kasım 2016 20:26

PlayStation 4 için güncelleme yayımlandı!
 
Sony cephesi tarafından performansa yönelik yeni bir güncelleme bizlerle buluştu. Peki, gelen güncelleme ile gerçekten performans artışı yaşıyor musunuz?

http://s01.shiftdelete.net/img/gener...laystation.jpg

PlayStation 4 Pro cihazlarının satışa çıkarılması ile birlikte güzel bir ivme yakalayan Sony, cihaz için ilk yazılım güncellemesini geçtiğimiz saatler içerisinde indirilebilir hale getirdi.

Tüm dünya ile aynı anda indirilmeye sunulan sürpriz güncelleme ile 4.06 sürümlü yazılım güncellemesi, geçtiğimiz aylar içerisinde yayımlanan 4.05 güncellemesine benzer olarak tek bir güncelleme notu ile karşımıza çıktı.

Sadece performans yükselişi
4.06 isimli yazılım güncellemesi notuna baktığımız zaman; bu sistem yazılımı güncellemesi sistem performansının kalitesini arttırdığına dair açıklamayı görmekteyiz.

http://s01.shiftdelete.net/img/content/16-11/17/ps4.png

PlayStation 4 Pro ile birlikte PlayStation 4 için de sunulan 4.06 yazılım güncellemesinin boyutu ise 297.8 MB olarak karşımıza çıkıyor.

Gelen güncelleme ile birlikte, birçok PlayStation 4 kullanıcısının sorunlar ile karşı karşıya kaldığı da forum sitelerinde yerini aldı.

Güncellemenin ardından eğer sizler de ani ekran kararmaları ile karşılaşırsanız, cihazınızı yeniden başlattığını zaman bu tür sorunların ortadan kaldırıldığını belirtelim.

ShiftDelete.Net


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 20:27.

Powered by vBulletin® Version 3.8.9   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

Site kurucuları: Damla ve Meltem