Türkiye’nin gündemine bomba gibi düşen olay… Ve ortaya çıktı
İstanbul'un Fatih ilçesinde, Cüneyt (48), Oya (54), Yaşar (56) ve Kamuran Yetişkin kardeşlerin aynı evde ölü bulunmasına ilişkin yürütülen soruşturmada Adli Tıp Kurumu raporu savcılığa ulaştı. Raporda kardeşlerin kesin olarak siyanür zehirlenmesinden hayatlarını kaybettikleri belirlenirken, evin kapısındaki "Dikkat siyanür var" notunu ise en küçük kardeş Cüneyt Yetişkin'in yazdığının tespit edildiği belirtildi.
İstanbul’un Fatih ilçesinde aynı evde oturan Cüneyt (48), Oya (54), Yaşar (56) ve Kamuran Yetişkin (60) kardeşlerin 6 Kasım 2019 tarihinde ölü bulunmalarına ilişkin İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’nca yürütülen soruşturmada yeni bir gelişme yaşandı.
Detaylı kimyasal incelemesini tamamlayan Adli Tıp Kurumu raporu savcılığa sundu. Raporda ölümlerin kesin olarak siyanür zehirlenmesinden kaynaklandığı belirtildi.
BAŞKA BİR SIVI İNCELEMEDE
Kardeşlerin toplu olarak ölü bulunduğu evin kapısına asılı olan “Dikkat siyanür var” şeklindeki nottaki el yazısının ise en küçük kardeş olan Cüneyt Yetişkin tarafından yazıldığını tespiti yapıldı.
Öte yandan olayın meydana geldiği evde bulunan başka bir sıvının inceleme raporunun da beklendiği öğrenildi. Raporlar tamamlandıktan sonra savcılığın soruşturmasını tamamlaması bekleniyor. (DHA)
Penia
Şimdi Daha Deliyim

Üyelik tarihi
25 Nisan 2015
Bulunduğu yer
Adana
Mesajlar
35.875
Seslenildi
2758 Mesaj
Etiketlendi
343 Konu
Ruh Hali
Türkiye’nin gündemine bomba gibi düşen olay… Ve ortaya çıktı
16 Mayıs 2020
- Paylaş
- Share this post on
Digg
Del.icio.us
Technorati
Twitter
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

Normal