Bursa'da yaşanan sel felaketi sonrası bir acı haber daha geldi... Kayıp dört kişiden üçünün cansız bedenine ulaşıldı. Olayda hayatını kaybedenlerin sayısı beşe yükseldi. Taş ve çamur yığınları arasında cansız bedeni bulunanlar arasında beş yaşında bir kız çocuğu da var. Kayıp bir kişi arama çalışmaları sürüyor.
Dün akşam Bursa’nın Kestel ilçesi sınırlarındaki Dudaklı Köyü’ndeki derenin taşması sonrası meydana gelen sel felaketinde evinden çıkamayan 24 yaşındaki engelli Kader Akbaba hayatını kaybetmişti.
Dere kenarındaki bağ evinde sel sularına yakalanan beş kişilik aileden haber alınamamıştı. Dün gece saatlerinde ailenin beş yaşındaki kızının cansız bedenine ulaşıldı.
Sabah saatlerinde ise Bingöllü aileden üç kişinin cansız bedeni kız çocuğunun cesedine 500 metre mesafede çamur ve taş yığınları arasında bulundu.
Kayıp bir kişinin arama çalışmalarına devam ettiği öğrenilirken, cenazeler hastane morguna kaldırıldı.
Arama ve kurtarma faaliyetlerine, AFAD, UMKE, Bursa Jandarma Komutanlığı ve sivil toplum kuruluşlarından 257 kişi katıldı.
-DHA-İHA.
Damla



Üyelik tarihi
14 Aralık 2014
Bulunduğu yer
İzmir.
Mesajlar
45.996
Seslenildi
8368 Mesaj
Etiketlendi
235 Konu
Selin vurduğu Bursa’da ölü sayısı artıyor
22 Haziran 2020
Selin vurduğu Bursa’da ölü sayısı artıyor
- Paylaş
- Share this post on
Digg
Del.icio.us
Technorati
Twitter
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Years and years.