Günün Sözü DamlaPenia.
Her şey neye layıksa ona dönüşür. -Mevlana
Etiket Listesi

Like Tree2Beğeniler
  • 2 Post By Lithium
Seçenekler
Seçenekler
Stil
Avatar Seçilmemiş
Üyelik tarihi
26 Eylül 2016
Mesajlar
10.664
Seslenildi
659 Mesaj
Etiketlendi
76 Konu
Ruh Hali
Kotucocuk

Standart Erdoğan'dan Avrupa'ya mesaj: Sana ne

27 Kasım 2016
1

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Ben Hans'ın George'un ağzına bakarak karar vermem. Ben Hakk'a ve halka yönelerek cevabımı veririm. Halkım idam mı diyor, parlamentoya gelir. Parlamento idam diyorsa bana gelir ben de onaylarım, bunu açıkladım. Şimdi Avrupa Birliği'ndeki birileri niye idam istiyorsunuz, sana ne!" dedi.

Anayasa değişikliğine de değinen Erdoğan " Temenni ederim ki isabetli adım atılır. Adımla da tabii sayı yeterli değil. Ama ana muhalefetin içinden de destek gelirse hallolur. İktidar ve MHP biz yine de milletimize götürelim. Milletimiz ne der ben biliyorum. Kamuoyu araştırmalarında da görüyorum. Yüzde 72 ile nasıl anayasa değişikliği yaptıysa burada da destek vererek değişikliği yapacaktır" diye konuştu.

CAN DÜNDAR’A GÖNDERME: TERÖRİST, KÖŞE YAZARI MÜSVEDDESİ

İşte bir tane terörist, köşe yazarı, köşe yazarı müsveddesi, 5 yıl 10 aya mahkum oluyor, tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılıyor ve kaçarak Almanya’ya gidiyor. Almanya da bunu ağırlıyor. Çıkmış İngiltere televizyonlarında Fransa televizyonlarında Türkiye’yi açık hava hapishanesine benzetiyor, ya bu nasıl hapishane ki sen bu kadar kolay kaçıp gittin ya. Demek ki bu ülkede öyle bir hukuk var ki seni tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıyor ve kaçıp gidiyorsun. Niye kaçtın? Karakter meselesi bu karakter. Benim için gazetesinde “Diktatör” diye manşet attı. Sen diktatörün olduğu ülkede kaçıp gidebilir misin ya. Bu ülkede diktatör olsaydı kim bilir sen hangi zindanlarda olacaktın. Batı bu işte bu, bunları koyunlarında besliyorlar. Bunlara yaptıkları konuşmalarla Türkiye’yi çökerteceklerini düşünüyorlar. Türkiye daha da güçlenecek be.

ERDOĞAN'IN KONUŞMASININ TAMAMI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin Yeni İleri Biyolojik Atıksu Arıtma Tesisleri ile Çevre Yatırımları Toplu Açılış Töreni'nde konuştu. Erdoğan özetle şunları söyledi:

"Bizi milletimiz ezici bir çoğunluk yüzde 63'le başa getirdi. 19 Kasım, 14. yılı geride bıraktık. Bir yandan içeride dışarıda tuzak ve engellerle mücadele ederken, bir yandan hizmetler getirmenin çabası içinde olduk. Eğitim, sağlık, enerji, tarımda, savunma sanayide, her alanda devrim niteliğinde reformlar yaptık. Cumhuriyet tarihinde yapılanların kat kat fazlasını yaptık. Biz ülkemize, milletimize hizmet için çalışırken birileri de bize çelme takmaya çalışıyor. 2007 Cumhurbaşkanlığı seçimi ardından gelen kapatma davası. Ardından yapılanlar da aynı amaca yönelik.
3 YILDIR ATEŞ ÇEMBERİNDEN GEÇİYOR'

Amaç neydi Türkiye'yi hızlı büyüme amacından tüm dostlarına, mağdurlara el uzatan bir ülke yolundan alıkoymak. Nerede garip var, biz oradayız. Neresi olursa olsun. Biz oradayız. Kardeşlerim Türkiye özellikle son 3 yıldır bir ateş çemberinden geçiyor. Bu mücadelenin adını doğru koymak lazım. Cumhuriyet'ten sonra yeni bir Kurtuluş Savaşı veriyoruz. Üstelik bu savaşı tek bir cephede değil askeri, siyasi, ekonomik veriyoruz. Gezi ile çevre hassasiyetini tehdit algısı ile kaos çıkarmak istediler. Bu ahlaksızlara sorun bu ülkeye kaç ağaç diktiniz? Biz milyonlarca değil, milyarlarca diktik. Taksim'de 13 ağacın yeri değiştirildi. Bunun için neler yapmadı. Bunlar her şeyi yapar, cibiliyetlerin gereği bu onun için. Bu saldırıyı bir ayda boşa çıkardık. Ardından 17-25 Aralık emniyet yargı darbesi geldi. Yani FETÖ. Ne dediler, yolsuzluk hırsızlık dediler. Ne kadar siyasi ekonomik dinamik varsa hepsine saldırdılar. Yolsuzluk bunlardaydı. Hırsızın ta kendileri, kendileriydi. İşadamlarını tehdit ediyorlardı. Bunları yaptılar.

BEN HANS'IN GEORGE'UN AĞZINA BAKARAK KARAR VERMEM'

Bu konuyla ilgili düşüncelerimi söyledim. Ben Hans'ın George'un ağzına bakarak karar vermem. Ben Hakk'a ve halka yönelerek cevabımı veririm. Halkım idam mı diyor, parlamentoya gelir. Parlamento idam diyorsa bana gelir ben de onaylarım, bunu açıkladım. Şimdi Avrupa Birliği'ndeki birileri niye idam istiyorsunuz, sana ne! Demokrasi milli irade değil mi? Milli irade bunu istiyorsa vekillerde bunu istiyorsa yasalara göre Cumhurbaşkanına gelir ben de bu istikamette veririm. Benim 248 tane şehidim var. Bekara karı boşamak kolaydır. Bunlar rahat. Biz dertliyiz dertli. Parlamento yakılıp yıkılacak. Binamız bombalanacak, Boğaz Köprüsü bombalanacak. 36 şehidimiz olacak. Utanmadan sıkılmadan böyle bir şey isteyemezsin diyecek."

Avatar Seçilmemiş
Üyelik tarihi
26 Eylül 2016
Mesajlar
10.664
Seslenildi
659 Mesaj
Etiketlendi
76 Konu
Ruh Hali
Kotucocuk
Standart Cevap: Erdoğan'dan Avrupa'ya mesaj: Sana ne
27 Kasım 2016
2
52 senedir avrupa birliği diye bizi oyalayıp bekleteceksiniz, sonra yok efendim orantısız yaptırımlar varmış Pkk'lar içeri alınınca tabi orantısız oldu.
İşinize geldimi översiniz işinize gelmeyince üyelikten atarsınız.Pkk ve Fetö destekçileri sizi, kimse türkye'nin his ve onuruyla oynayamaz! Biliyoruz. Biliyoruz çok öfkelisiniz mısıra yaptıklarınızı türkiyeye yapamadınız.
Bizim insan olmamız için batının uygarlığına ihtiyacımız yok sokun bunu kafanıza !
Batı 'nın gözüne girmeye çalışan yalakalar nasılda güzel aşşağılıyorsunuz kendinizi. Yazık.
Roman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üyelik tarihi
16 Ekim 2016
Mesajlar
4.863
Seslenildi
189 Mesaj
Etiketlendi
63 Konu
Ruh Hali
Ruhsuz
Standart Cevap: Erdoğan'dan Avrupa'ya mesaj: Sana ne
27 Kasım 2016
3
Oyunda mızmızlanan çocuk gibi


To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.



To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Nyenaira - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üyelik tarihi
01 Nisan 2015
Bulunduğu yer
"Orada.." (:
Mesajlar
26.918
Seslenildi
1088 Mesaj
Etiketlendi
93 Konu
Ruh Hali
Kotucocuk
Standart Cevap: Erdoğan'dan Avrupa'ya mesaj: Sana ne
27 Kasım 2016
4
Sananeyse banane. Samancinin kiziyla evlendiysen banane .
Avatar Seçilmemiş
Üyelik tarihi
27 Kasım 2015
Mesajlar
8.927
Seslenildi
744 Mesaj
Etiketlendi
107 Konu
Standart Cevap: Erdoğan'dan Avrupa'ya mesaj: Sana ne
27 Kasım 2016
5
Can Dündar konusunda haklı Erdoğan. Ayrıca Avrupa bizim ülkemize karışmasın. Kendi işlerine baksın. Avrupa her daim bizim içimizde kaos çıkartarak bunu lehlerine çevirmeye çalışırlar.
Bu tip insanlar sırf Erdoğan düşmanlığından mütevellit Fetöcü de olur, Avrupa'nın yalakası da.
Ashriel ve Farkedmez bunu beğendiler.
Avatar Seçilmemiş
Üyelik tarihi
26 Eylül 2016
Mesajlar
10.664
Seslenildi
659 Mesaj
Etiketlendi
76 Konu
Ruh Hali
Kotucocuk
Standart Cevap: Erdoğan'dan Avrupa'ya mesaj: Sana ne
27 Kasım 2016
6
Kesinlikle şerefsizin derdi türkiyeyi karalamak, karistirmak. geni bozuk bunlar.. Bunlar topraksiz can verecek!
Farkedmez - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üyelik tarihi
13 Nisan 2016
Bulunduğu yer
Tel'aran'rhiod
Mesajlar
20.014
Seslenildi
1781 Mesaj
Etiketlendi
96 Konu
Standart Cevap: Erdoğan'dan Avrupa'ya mesaj: Sana ne
27 Kasım 2016
7
Can Dündar ne kadar karakter yoksunu olduğu gösterdi. Adamın çok üstüne gidiyorlar diyordum ama gidip abuk subuk bir şekilde avrupaya şikayet etmeler, fransızlardan nişan almalar, almanlarla görüşmeler vs. her şeyi abartarak felaket senaryosu çizmesi bunları hakettiğini gösteriyor. Keşke o kurşunu sıkan tuttursaymış.

Ayrıca şimdi avrupanın karşımasına karşı rte nin tavrını haklı buluyorum destekliyorum ama biz suriyeye oraya buraya karışıyorsak bunlarda doğal olmaz mı?
Konuyu 1 kişi okuyor. (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 
Seçenekler
Stil

Benzer Konular
Konu
Konuyu Başlatan
Forum
Cevaplar
Son Mesaj