Forumunuz.Com

Forumunuz.Com (https://www.forumunuz.com/)
-   Yandex , Bing ve Diğer Arama Motorları (https://www.forumunuz.com/yandex-bing-ve-diger-arama-motorlari/)
-   -   Mozilla, Firefox’u Microsoft İçin HoloLens 2’ye getiriyor (https://www.forumunuz.com/yandex-bing-ve-diger-arama-motorlari/150548-mozilla-firefox-u-microsoft-icin-hololens-2-ye-getiriyor.html)

Cookie 04 Mart 2019 11:54

Mozilla, Firefox’u Microsoft İçin HoloLens 2’ye getiriyor
 
https://i.hizliresim.com/JZBvZQ.jpg


Microsoft yeni HoloLens 2 kulaklığını duyurdu ve Mozilla bu konuda destek vaad eden ilk geliştiricilerden biri oldu. Mozilla, sürükleyici Firefox Reality tarayıcısını HoloLens 2’ye getirmek için Microsoft ile birlikte çalışıyor.

Mozilla’nın sanal ve artırılmış gerçeklik kulaklıkları için geliştirdiği tarayıcı, şu anda HTC’nin Vive kulaklıkları, Oculus Go ve Google’ın Daydream kulaklıkları için kullanılabilir durumda.

Mozilla, Sanal Gerçeklikte Destekleyici Güç Olacak
Mozilla, HoloLens 2 için Firefox Reality tarayıcısının bir prototipini geliştirdi ve ayrıca Firefox Reality tarayıcısını da orijinal HoloLens kulaklıklı mikrofon setinde sunmayı planlıyor.

HoloLens 2 yaz aylarında piyasaya sürüldüğünde, Mozilla’nın tarayıcısı Microsoft’un en yeni donanımı üzerinde de çalışacak. Mozilla şu anda karma gerçeklik planlarına güç verecek Servo platformunu kuruyor ve ilerlemeyi buradan takip edecek.

07 Ucu Olan 03 Nisan 2020 06:03

Cevap: Mozilla, Firefox’u Microsoft İçin HoloLens 2’ye getiriyor
 
paylaşım için teşekkürler... ben biraz zaman geçsin tüm son versiyon güncellemeler programlar v.s yazılım uygulama bilgilerini ders niteliğinde soru cevap olarak açıcam zaten.. konuyla ilgili olan arkadaşlarıda ozaman gelince hareketlilik içinde beklerim.. tekrardan teşekkür diyorum emege saygı diyorum..


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 08:18.

Powered by vBulletin® Version 3.8.9   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

Site kurucuları: Damla ve Meltem