Günün Sözü DamlaPenia.
Her şey neye layıksa ona dönüşür. -Mevlana
Etiket Listesi

Like Tree1Beğeniler
  • 1 Post By Penia
Seçenekler
Seçenekler
Stil
Penia - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üyelik tarihi
25 Nisan 2015
Bulunduğu yer
Adana
Mesajlar
35.875
Seslenildi
2758 Mesaj
Etiketlendi
343 Konu
Ruh Hali
Sekercik

Forumunuz Yandex Navigasyon park yerlerini gösterecek

19 Şubat 2017
1

Yandex Navigasyon park yerlerini gösterecek

İlk olarak İstanbul’da başlayan hizmet kapsamında, Yandex Navigasyon kullanıcıları bundan böyle güncel trafik bilgileri ve alternatif rotalarla birlikte en yakın park yerlerini de harita üzerinde görebilecek. Park yerleri özelliğiyle eş zamanlı olarak Yandex Haritalar’da İstanbul’ da 14 binden fazla noktayı kapsayan önemli bir güncelleme yapıldı.

Yandex Navigasyon ve Haritalar, trafikte geçirilen zamanı azaltacak bir özelliği daha Türkiye’ye getirdi. Sürücülere varış noktalarına en yakın ücretsiz ve ücretli park yerlerini gösteren yeni “park yerleri” özelliği Türkiye’de ilk kez Yandex Navigasyon kullanıcıları tarafından deneyimlenecek. İlk aşamada İstanbul’daki sürücülerin kullanımına sunulan bu özellik, önümüzdeki dönemde başta Ankara olmak üzere Türkiye’nin diğer illerine doğru yaygınlaşmaya devam edecek.

Yandex Navigasyon’da varış noktasına yaklaşırken arayüze eklenen “P” butonuna tıklayan kullanıcılar harita üzerinde açık ya da kapalı otopark seçeneklerini ve otoparkların ücretsiz mi ya da ücretli mi olduğunu görebilecek.

İstanbul’un farklı bölgelerindeki 5496 ücretli ve 1359 ücretsiz olmak üzere toplam 6855 otopark noktası Yandex Navigasyon’un haritasına eklendi. Yandex Navigasyon’a eklenen otoparkların 6144’ü açık, 711’i kapalı olarak hizmet veriyor. Ayrıca sokak üzerine park edilebilecek 1566 park yeri bilgisi de kullanıcılarla paylaşılıyor.

Nutella bunu beğendi.

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Nutella - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üyelik tarihi
19 Kasım 2016
Mesajlar
36.461
Seslenildi
2279 Mesaj
Etiketlendi
107 Konu
Ruh Hali
Sekercik
Standart Cevap: Yandex Navigasyon park yerlerini gösterecek
19 Şubat 2017
2
Güzel bir uygulama.
Vardr buna benzer galiba birkaç uygulama, ama Yandex neredeyse tüm telefonlarda var. Ve 'gerçekten' işe yarayabileceğini düşünebiliyorum ben. {Tabi arada karışıklıklar olmazsa (: }
Konuyu 1 kişi okuyor. (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 
Seçenekler
Stil

Benzer Konular
Konu
Konuyu Başlatan
Forum
Cevaplar
Son Mesaj