Günün Sözü DamlaPenia.
Her şey neye layıksa ona dönüşür. -Mevlana
Etiket Listesi

Seçenekler
Seçenekler
Stil
Penia - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üyelik tarihi
25 Nisan 2015
Bulunduğu yer
Adana
Mesajlar
35.875
Seslenildi
2758 Mesaj
Etiketlendi
343 Konu
Ruh Hali
Sekercik

gs Galatasaray'da Fenerbahçe derbisi öncesi kırmızı alarm

30 Ekim 2018
1

Galatasaray'da Fenerbahçe derbisi öncesi kırmızı alarm


Şanssızlıklar zinciri Erzurumspor maçı ile başladı. Son kurbanlar Malatya'da Younes Belhanda ile Martin Linnes oldu. Derbi öncesi tam 9 futbolcu revirde.

Spor Toto Süper Lig'de deplasmanda Evkur Yeni Malatyaspor'a yenilerek liderliği kaptıran Galatasaray, son dönemde sergilediği futboldan çok sakatlıklarla gündemde yer alıyor.

Sarı-kırmızılı takımda son bir ayda tam 9 futbolcu sakata geldi. 7. haftada 1-0 kazanılan Büyükşehir Belediye Erzurumspor maçıyla başlayan şanssızlık zinciri, hız kesmeden devam etti.

İlk kurbanlar Emre Akbaba ile Eren Derdiyok oldu.

Erzurumspor maçında ayak parmağından sakatlanan Emre ameliyat olup, sezonun ilk yarısını kapattı.

Eren ise Porto ve Antalyaspor müsabakalarında forma giyemedi.

8. haftadan sonra verilen milli maç arasında Onyekuru, Nijerya Milli Takımı'ndan sakat döndü ve son 3 karşılaşmada takımdan ayrı kaldı.

Bursa maçında 3 sakat

9. haftadaki Bursaspor maçı tam bir kabus gibiydi. Türk Telekom'daki karşılaşmada Serdar Aziz, Feghouli ve Fernando ilk yarıda sakatlanarak oyunu terk ettiler. 3 futbolcu da Schalke ve Malatyaspor müsabakalarında takımlarını yalnız bıraktı.

6 maçın 2'sini kazandı

Cimbom, sakatlıklarla boğuştuğu son bir ayda çıktığı 6 resmi maçın sadece 2'sini kazandı. SARI-kırmızılı takım, bu dönemde yaptığı müsabakalarda 2 de beraberlik alırken, 2'sini ise kaybetti. Büyükşehir Belediye Erzurumspor ve Antalyaspor'u mağlup eden Galatasaray, Bursaspor ve Schalke 04 ile berabere kaldı, Porto ve Evkur Yeni Malatyaspor'a yenildi.

Schalke önünde 2 sakat

Kötü talih, Schalke 04 maçında devam etti. Bu kez Yuto Nagatomo ve Eren Derdiyok sakatlık geçirdi. Göğsüne darbe alan Nagatomo, akciğer sönmesi nedeni ile ameliyat edilirken, en az 3 ay oynayamayacağı açıklandı. Eren Derdiyok ise Evkur Yeni Malatyaspor maçında takımdaki yerini alamadı.

Skor da üretemedi

Özellikle hücum mevkisinde yaşanan sakatlıklar gol yollarında da sıkıntıya yol açtı. Sarı-kırmızılı ekip, son 6 resmi maçında sadece 3 kez ağları havalandırdı. Galatasaray, galip geldiği Erzurumspor ve Antalyaspor ile berabere biten Bursaspor maçlarında bir kez topu ağlarla buluştururken, kaybettiği Porto ve Malatyaspor ile berabere kaldığı Schalke 04 müsabakalarında skor üretemedi.

Başım dönüyor!

Son darbe Malatya'da geldi. Belhanda rahatsızlığı, Linnes sakatlığı nedeniyle oyuna devam edemedi. Terim, "İçim yanıyor, taşıyor. 20. dakika 'başım dönüyor' deyip kenara gelen bile oluyor" diyerek çaresizliğini dile getirdi.

Mariano da cezalı

Sakatlıklar yetmezmiş gibi bir de Mariano cezalı duruma düştü. Evkur Yeni Malatyaspor maçında 4. sarı kartını gören Brezilyalı oyuncu, Fenerbahçe ile oynanacak derbide forma giyemeyecek.

Belhanda başlıyor

Malatyaspor maçını hissettiği baş dönmesi nedeniyle yarıda bırakan ve geceyi tedbir amaçlı hastanede geçiren Belhanda'nın yapılan geniş kapsamlı tetkiklerinde herhangi bir olumsuz bulguya rastlanmadı. Faslı futbolcunun bugün takımla çalışacağı duyuruldu.

Aldığı darbe nedeni ile sağ ayağında kas içi kanaması tespit edilen Linnes'in tedavisinin ardından takımla yenilenme çalışmasına katıldığı bildirildi.

Serdar Aziz ve Eren Derdiyok'un tedavilerinin ardından düz koşulara, Onyekuru ile Feghouli'nin ise tempolu koşu ve istasyon çalışmalarına başladığı kaydedildi.


To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Nutella - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üyelik tarihi
19 Kasım 2016
Mesajlar
36.461
Seslenildi
2279 Mesaj
Etiketlendi
107 Konu
Ruh Hali
Sekercik
Standart Cevap: Galatasaray'da Fenerbahçe derbisi öncesi kırmızı alarm
30 Ekim 2018
2
Çok heyecanlı bir maç olacak yine..
Umarım olaysız bir şekilde geçer. ^^
Konuyu 1 kişi okuyor. (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 
Benzer Konular
Konu
Konuyu Başlatan
Forum
Cevaplar
Son Mesaj