Günün Sözü DamlaPenia.
Her şey neye layıksa ona dönüşür. -Mevlana
Etiket Listesi

Seçenekler
Seçenekler
Stil
Onurcan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üyelik tarihi
23 Şubat 2016
Bulunduğu yer
İstanbul
Mesajlar
4.230
Seslenildi
264 Mesaj
Etiketlendi
75 Konu
Ruh Hali
Capcanli

Standart 14 Temmuz 2018 Cumartesi Günlük Burç Yorumları

14 Temmuz 2018
1

14 Temmuz 2018 Cumartesi Günlük Burç Yorumları,14 Temmuz Cumartesi Günlük Burç Yorumları,14 Temmuz Cumartesi Günlük Burç Yorumları,temmuz aylık burç yorumları,temmuz aylık burç yorumları 2018

KOÇ


Bugün yaptığınız hemen her işte sebebini bilmediğiniz bir şekilde tereddüt yaşayabilir karar vermekte ve uygulamakta zorlanabilirsiniz. Enerjiniz öylesine yüksektir ki, Pozitif yönde kullanamadığınız takdirde sizi zorlayabilir ve yanlış kararlar almanıza ya da tam tersi kararsızlığınız yüzünden fırsatlar kaçırmanıza neden olabilir. Özel yaşamınız da ise birlikte olduğunuz insana karşı sabrınız taşmak üzere. Siz ne kadar öz verili ve ilgiliyseniz onun bunu görmezden gelmesi üstünlük kurma çabaları çileden çıkmanıza neden olabilir. En iyisi sakinlikle rahatsızlıklarınızı ifade ederek orta yolu bulmanız olacaktır.

Günün Olumlaması: Enerjimi doğru yönde

kullanıyor ve karşılaştığım her fırsatı olumlu yönde değerlendiriyorum. Yeteneklerimi öz veri ve inançla geliştirdikçe daha çok kazanıyor ve standartlarımı yükseltiyorum.

Günün Rengi: Siyah

Günün Kristali: Kan taşı


BOĞA



Bugün insanlar adeta canınızı sıkmak için el birliği ile hareket ediyor düşüncesine kapılabilirsiniz. Aslında haksızda sayılmazsınız. Sizi sinirlendirecek hoşlanmadığınız tavırlar sergileyerek tepki vermeniz için uğraşabilirler. Değiştiremeyeceğiniz gerçekleri kabullenin ve mümkünse bulunduğunuz ortamdan uzaklaşın. Böyle bir şansınız yoksa sevdiğiniz her hangi bir şeyle ilgilenin ve enerjinizi bu şekilde yükselterek olanları görmezden gelin ve her şeyden önemlisi tepkisiz kalın. Sizler oldukça sabırlı insanlarsınız her şeyin bir yeri zamanı vardır. O gün Bugün değil!!! Özel yaşamınızda da birlikte olduğunuz insanın önceliklerini siz ne kadar çabalasanız da belirleyemiyor oluşu sizleri üzebilir. Unutmayın ki hayat her zaman düz bir yoldan ibaret değildir. Engebeler le doludur. Seviyorsanız ve sevildiğinize inanıyorsanız emek vermelisiniz.

Günün Olumlaması: Gökkuşağının 7 renginin muhteşem ışıltıları ruhumu sarmışken ben yenileniyorum. Doğan her günle daha sağlıklı nefes alıyor ruh ve bedenimi yoran tüm alışkanlıklarımdan sevgi ve kolaylıkla uzaklaşıyorum. Sevgiyle besleniyor Aşkla güçleniyorum….

Günün Rengi: Mavi

Günün Kristali: Lapis Lazuli


İKİZLER



Gökyüzü bugün sizleri oldukça duygusal davranmaya iterken bir o kadar da enerjinizi yükseltiyor. Sevgi ve şefkate fazlasıyla ihtiyaç duyduğunuz bir gündesiniz. Böyle bir günde yaşamınızda size yakın olan insanlarla ilgili değerlendirmelerde bulunarak kararlar alabilirsiniz. Samimiyetten uzak kişilerin yaşamınızda olmasına tahammülünüz kalmadı. İş ve özel yaşamınızda radikal kararlar alabilir bulunduğunuz ortamdan uzaklaşarak yeni bir yere taşınabilirsiniz. Oldukça güçlü bir dönemin başlangıcındasınız. Çözüm aradığınız hemen her konuda isteklerinizi gerçekleştirebileceksiniz.

Günün Olumlaması: Yeni başlangıçlar yapmayı seçiyorum, Beni her halimle değiştirmeye kalkmadan seven ve değer veren insanlarla yola devam etmeyi seçiyorum. Tüm huzursuzluklarımı korku ve kaygılarımı sevgiyle evrene iade ediyorum.

Günün Rengi: Bordo

Günün Kristali: Rodokrozit


YENGEÇ



Bugün sezgileriniz öylesine yoğundur ki fiziksel enerjiniz oldukça düşebilir. Kolunuzu kıpırdatacak güç bulamaz tembel bir ruh hali içinde olabilirsiniz. Günün ilerleyen saatleri ile birlikte rahatlayacak olmanıza karşın bitkinliğiniz dinlenmeden geçecek gibi değildir. Meditasyon yapın dua edin ve ruhunuzu özgürleştirin. Sezgilerinizi bedeninizin bir parçası olarak düşünün ve ondan kaçmadan kabullenin. Bitkin haliniz iş çevrenizde tepkiler almanıza sebep olabilir. Özel yaşamınız da ise çarpıcı gelişmeler yaşanabilecek bir gündesiniz. Hiç ummadığınız bir anda karşınıza çıkacak yeni tanışacağınız bir insan farklı duygular içine girmenize sebep olabilir. Beraberliği devam eden Yengeç’ler ise bugün yaşadığınız her şey size oldukça zor gelecektir.

Günün Olumlaması: Sezgim bana Rabbimin kutsal bir armağanıdır. Bu güzel ve ilahi armağan için şükrediyor. Benim ve bütünün hayrına en güzel haliyle geliştirerek kullanıyorum.

Günün Rengi: Saks mavisi

Günün Kristali: Ay taşı


ASLAN



Gökyüzü sizleri iş ve özel yaşamınızda isteklerinizin gerçekleşmesi için mücadele etmeniz emek vererek hedefler belirlemeniz için destekliyor. Yakın çevrenizde yaşanan olumsuz enerjileri bir tarafa bırakmalı ve yapacaklarınız için planlamalarda bulunarak girişimci yönünüzü uyandırmalısınız. Özel yaşamınız da var olan sorunları tam anlamıyla ortadan kaldırabilir ve ilişkinizi sağlam temeller üzerine inşa edebilirsiniz. Biraz özveri size hiçbir şey kaybettirmez. Sevginizi ifade edin. Bekar Aslan’lar bugün karşı cinsin yoğun ilgisiyle şımarabilirsiniz.

Günün Olumlaması: Dünün olumsuzluklarını bugünüme yansıtmamayı ve dünde bırakmayı seçiyor. Yaşadıklarımın olgunlaştıran yanlarını ruhuma katarak kendime rehber ediyorum.

Günün Rengi: Kırmızı

Günün Kristali: Kalsedon


BAŞAK



Bugün kendinizi ruhsal ve bedensel olarak düne göre çok daha enerjik hissedeceksiniz. İşinize kuvvetli ruhsal enerjinizi yansıtarak ilerlemeler kaydedebilirsiniz. Özel dikkat gerektiren işlerle meşgul olan Başaklar başka bir boyuttan yardım almış gibi hissedeceksiniz. Yapmanız gerekenleri yetiştiremeyeceğiniz korkusuna kapılmayın. Ayrıca bir eğitim programı içindeyseniz başarıyla sonuç alabileceksiniz. Yeni fikirler tasarlayın ve çevrenizle paylaşın. Bugün iletişiminiz mükemmeldir. Duygularınız ve amaçlarınız uyum içindedir. Bugün gördüğünüz rüyaları dikkate almalı ve sezgilerinizin öngördüğü şekilde yorumlamalısınız.

Günün Olumlaması: Gözlerimi kapadığımda zihnimde canlanan bembeyaz ışığın yansıması ruhumu ve dünyamı aydınlatıyor şimdi. Canlandığımı arındığımı hissediyorum. Kutsal var oluşun idrakine varıyor ve her anımın kıymetini bilerek yaşamaya kendime söz veriyorum.


Günün Rengi: Siyah

Günün Kristali: Havlit


TERAZİ



Bugün sezgiler ve mantığınız uyum içindedir. Hafta boyunca yaşadıklarınızın değerlendirmelerini yaparak yapmanız gerekenleri sevdiğiniz insanında görüşlerini alarak belirleyebilirsiniz. İş hayatınızı ilgilendiren konularda daha açık görüşlü davranarak kalıplaşmış düşüncelerinizin dışında yeni fikir ve önerileri olumlu yönde değerlendirmelisiniz. Bu süreç içinde yaptığınız işe bağlı olarak daha profesyonel yaklaşımlar sergilemelisiniz. Özel hayatınızda isteklerinizin yansıması kelimelerinizde gizlidir ve beraber olduğunuz insanın bunu anlayıp anlamayacağını test edersiniz. İlişkinizde birçok şeyi değiştirmeyi isteğiniz oldukça kuvvetlidir ve bunu başarabilecek irade gücüne sahipsiniz. Fakat kendinize yaptıklarınıza dönüp bakmalı tarafsız bir öz eleştiride bulunduktan sonra planlarınızı uygulamaya başlamalısınız.

Günün Olumlaması: Yaşama sevdiklerime işime duyduğum Aşk, Zorluklar karşısında azmimi inançlarımı kuvvetlendiren büyük bir güçtür. Bu duyguyu yaşıyor olmanın şansıyla her günüm bolluk bereket huzur ve sağlık dolu.

Günün Rengi: Koyu kırmızı

Günün Kristali: Hematit


AKREP



İş hayatınızda yaşanan olumsuz günlerin etkisi güzel gelişmelerle aralamaya başlıyor düşüncelerinizin kabul göreceği ve birlikte çalıştığınız insanların desteğini alabileceğiniz bir gündesiniz. Sahip olduğunuz kararlılık ve gördüğünüz destekle işinize fazlasıyla adapte olacak ve her türlü zorluğun üstesinden gelebileceksiniz. Finansal konularda hesapların dikkatle incelenmesi olabilecek aksaklıkları önleyecektir. Özel yaşamınızda da dengelerin oturmaya başlaması ile rahat bir nefes alacaksınız. Bu süreçte var olan sorunları son derece adil bir şekilde değerlendirip kendi hatalarınızı da kabul eder tarzda yapacağınız konuşmalarla sorunları tamamen ortadan kaldırabilirsiniz.

Günün Olumlaması: Kuraklıktan sonra yağan yağmur gibi özel ve değerliyim. Yaşamımda ki herkes benim için bende onlar için çok değerliyim. Sevgimi bilgimi paramı paylaştıkça bana benden de başkalarına çoğalarak akar gider böylece evrenin muhteşem dengesine ayak uydurmuş olurum.

Günün Rengi: Gül kurusu

Günün Kristali: Peridot


YAY



Bugün enerjiniz oldukça yüksektir. Hayata daha olumlu yaklaşımlarla bakar ve tavırlarınızı buna göre belirlersiniz. Kariyerinizi ilgilendiren konularda yeni tanışacağınız insanlardan hiç beklemediğiniz şekilde önemli teklifler ve başarılı olabileceğiniz orijinal fikirler alabilirsiniz. Kendinize olan güveniniz ve iletişimdeki başarınız sizlere pek çok kapıyı aralayacaktır. Yakın çevrenizde sizin dışınızda gelişen olaylarla karşılaşabilirsiniz. Bu olaylar olumlu da olabilir olumsuzda. Şimdi kendi kaynaklarınızı becerilerinizi akılcı bir şekilde değerlendirmeli ve önce ben demeyi öğrenmelisiniz. Siz ayaklarınızın üzerinde sağlam duracaksınız ki sevdiklerinize faydanız olsun. Bugün duygularınızla değil aklınızla hareket etmelisiniz. İnsanlar sizin duygusal ve iyi niyetli davranışlarınızdan faydalanmaya kalkabilirler.

Günün Olumlaması: Zekamı ve iletişim gücümü seviyorum. Kendimi hiç zorlanmadan olduğum gibi ifade ediyorum. Yüreğimden dilime dökülen sözlerde ki gerçeklik başarıya giden yolumda tüm kapıları bana ardına kadar açıyor. Şimdi bu kapılardan güvenle ve bilgelikle yürüyorum.

Günün Rengi: İndigo

Günün Kristali: Akik


OĞLAK



Bugün Aile bireylerinden biri ya da çocuğunuza karşı içten içe olan kırgınlığınız sizi duygusal davranmaya itebilir; Kendinize haksızlık yapıldığı düşüncesiyle geriye çekilip uzak durmayı yeğlemek yerine açıkça kırgınlığınızı ifade etmelisiniz. İşinizi ilgilendiren konularda haksız davranış ve uygulamalarla karşılaşabilirsiniz inatlaşmaktan uzak durmalısınız. Ne yaparsanız yapın karşınızda ki insanların kasıtlı tutumları işinizin gün içinde gerçekleşmesinin önüne geçecektir. Sabırlı olun ve bekleyin birkaç gün sonra her şey istediğiniz yönde gelişecektir. Özel yaşamınızda ise eş ya da sevgilinizin duygusal baskısı altında bunalabilirsiniz.

Günün Olumlaması: Evrenin enerjilerinin ruhumu besleyerek her gün farkında olmadığım gizli kalan çözemediğim yeteneklerimin ortaya çıkmasını sağladığının bilincindeyim kusursuz bir düzenden işleyen gezegenler yeryüzünü ve beni yine yeni yeniden şekillendirerek yüceltiyor.


KOVA



Bugün iş hayatınızda karşılaştığınız biri kafanızı karıştırabilir ve bir girişiminizin zamanında yapılmasını aksatabilir. Böyle bir durumda paniğe kapılarak olayları sağlıklı bir şekilde değerlendirememenize neden olacaktır. Her şeyi negatif tarafıyla düşünen insanlardan bugün mümkün olduğunca uzak durmalısınız. Günlerdir sürdürdüğünüz cesaretli tavrınızın engellenmiş olduğu düşüncesine kapılabilirsiniz. Bu yanılgıya düştüğünüz takdirde kendinize olan güveninizi zedeler ve yapmanız gerekenlerden uzaklaşırsınız. Özel yaşamınızda ise cazibeniz ve yüksek enerjinizle karşı cinsin hayranlığını kazanacağınız keyifli bir gündesiniz.

Günün Olumlaması: Negatif tüm enerjilere karşı kendimi tüm kutsal enerjilerle koruma altına alıyor ve yaşamımın her hangi bir alanında engel teşkil etmelerine izin vermiyorum.

Günün Rengi: Siyah

Günün Kristali: Jasper


BALIK



Daha önce aklınıza gelmeyen parlak fikirleriniz şimdi etkileyici bir biçimde sözlerine yansıyarak insanlar üzerinde güven ve saygı görmenizi sağlayacaktır. Bu başarılı zamanı sorumluluklarınızı her zaman olduğundan daha fazla önemsemelisiniz. Özel yaşamınızda ise yaşadıklarınız sizi duygusal olarak sorumluluk almaya ve ciddi düşünmeye sevk eder. Zor konularda kendinize güvenir ve ciddi yaklaşımlarınızla karşınızda ki insanın size olan tavırlarını sözlerini dikkatle ifade etmesi yönünde hareket etmesini sağlarsınız.

Günün Olumlaması: Geceyi aydınlatan bir yıldız gibi mesleğimle aydınlanıyor ve parlıyorum. Bu kutsal ışık hayatımın her evresini kapsıyor yüreğimden gelen bilgi ve emeğimle harmanladığım becerilerim beni büyütür ve güçlendirir.

Günün Rengi: Siyah

Günün Kristali: Zirkon


To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Onurcan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üyelik tarihi
23 Şubat 2016
Bulunduğu yer
İstanbul
Mesajlar
4.230
Seslenildi
264 Mesaj
Etiketlendi
75 Konu
Ruh Hali
Capcanli
Standart Cevap: 14 Temmuz 2018 Cumartesi Günlük Burç Yorumları
14 Temmuz 2018
2
BOĞA



Bugün insanlar adeta canınızı sıkmak için el birliği ile hareket ediyor düşüncesine kapılabilirsiniz. Aslında haksızda sayılmazsınız. Sizi sinirlendirecek hoşlanmadığınız tavırlar sergileyerek tepki vermeniz için uğraşabilirler. Değiştiremeyeceğiniz gerçekleri kabullenin ve mümkünse bulunduğunuz ortamdan uzaklaşın. Böyle bir şansınız yoksa sevdiğiniz her hangi bir şeyle ilgilenin ve enerjinizi bu şekilde yükselterek olanları görmezden gelin ve her şeyden önemlisi tepkisiz kalın. Sizler oldukça sabırlı insanlarsınız her şeyin bir yeri zamanı vardır. O gün Bugün değil!!! Özel yaşamınızda da birlikte olduğunuz insanın önceliklerini siz ne kadar çabalasanız da belirleyemiyor oluşu sizleri üzebilir. Unutmayın ki hayat her zaman düz bir yoldan ibaret değildir. Engebeler le doludur. Seviyorsanız ve sevildiğinize inanıyorsanız emek vermelisiniz.

Günün Olumlaması: Gökkuşağının 7 renginin muhteşem ışıltıları ruhumu sarmışken ben yenileniyorum. Doğan her günle daha sağlıklı nefes alıyor ruh ve bedenimi yoran tüm alışkanlıklarımdan sevgi ve kolaylıkla uzaklaşıyorum. Sevgiyle besleniyor Aşkla güçleniyorum….

Günün Rengi: Mavi

Günün Kristali: Lapis Lazuli

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Konuyu 1 kişi okuyor. (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 
Benzer Konular
Konu
Konuyu Başlatan
Forum
Cevaplar
Son Mesaj