Cin
► Vermut
► Portakal Suyu
4.5 cl Cin
1.5 cl. Dry Vermut
1.5 cl. Tatlı Vermut
1.5 cl. Taze Portakal Suyu
Yukarıda ölçüleri belirtilen içkiler, 4-5 parça buzla Shaker'da iyice çalkalanarak soğutulur. Kokteyl bardağına boşaltılarak soğutulur. Kokteyl bardağına boşaltılarak servis edilir.
Elif
Üyelik tarihi
09 Şubat 2015
Bulunduğu yer
Ankara
Yaş
34
Mesajlar
17.951
Seslenildi
1540 Mesaj
Etiketlendi
104 Konu
Ruh Hali
Bronx Kokteyl
06 Nisan 2015
- Paylaş
- Share this post on
- Digg
- Del.icio.us
- Technorati
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.