Dropbox 3.12.6

Gereksinimler:
Windows 2000 / XP / Vista / Windows 7 / XP64 / Vista64 / Windows 7 64 / Windows 8 / Windows 8 64 / Windows 10 / Windows 10 64


Dropbox dosyaları çevrimiçi depolamak senkronizasyon ve paylaşmak için en kolay yoludur. Dropbox ama bir kaç farklılıklar, sadece bilgisayarınızdaki başka bir klasör gibi çalışır. Dropbox içinde herhangi bir dosya veya klasörler Dropbox'In sunucularına senkronize alacak ve herhangi bir bilgisayar hesabınıza bağlı. Yeşil checkmarks onlar senkronize ve güncel konum bildirmek için dosyalarınızın üstünde görünecektir. Tüm veri depolama öncesinde AES-256 ile SSL üzerinden aktarılır ve şifrelenir.

Dropbox içeriğinin herhangi yapılan her değişiklikten izler. Bu indirmek ve müşterilerin ödeme için kullanılabilir 1TB kadar, ücretsiz online depolama 2GB kullanın. Ücretsizdir senin belgeler her yerde almak bilgisayarınızdaki dosyaları kaydedin, sonra yoldan telefonunuza erişin.

Eğer Dropbox tutmak her şey tüm cihazlarınızda otomatik olarak senkronize edilir. Hızla videoları Gönder basit bağlantı ile ailesi için tüm düğün video gönderebilirsiniz. Bu kimse büyük dosyaları paylaşmak kolaydır - bir Dropbox hesabınız yoksa bile. Fotoğraflarınızı güvende tutun telefonunuzdan ya da bilgisayarınızdan otomatik tatil fotoğrafları yedekleyin. Bunları yaptıkça Bu şekilde, anılar en kısa sürede güvenli ve. Herhangi bir cihazdan, onları yeniden yaşayabilirsiniz slaytlar üzerinde çalışın birlikte ileri geri dosyaları e-posta olmadan takım arkadaşları ile bir sunum düzenleyin.

Eğer paylaşılan bir klasöre bir dosyayı düzenlerken, herkes otomatik güncelleştirme alır. Yine bir dosya kaybetmeyin trende telefonunuzu Sol? Fotoğraflarınız, dokümanlar, videolar ve güvenlidir. Sadece herhangi bir cihazdan Dropbox oturum ve dosyalarınızı sizi bekliyor olacak