İnce kollarınızı nasıl daha iyi gösterebilirsiniz?

T-shirtler
Fazla kumaşlardan kurtulun
Boye: “Kol kumaşının bisepslerinizi kapamasını istemezsiniz. Orantılı olmak anahtardır. Kollar ne kadar dar olursa, kollarınız o kadar büyük görünecektir.”
İki parmak kuralını rehber alın: Eğer kolunuz ile t-shirt arasına iki parmak sokabiliyorsanız, o t-shirt büyük demektir.
Etiketi okuyun
Boye’un tavsiyesi pamukla karışmış küçük yüzdeli bir streç bulunan t-shirtleri seçmeniz. “Bu t-shirt’ün kollarınızı sarmasını sağlayacaktır.”
Bir beden düşüğü
Bazı erkekler ‘large’ beden dışında bir kıyafet almayı başaramıyorlar. Gevşek kollu t-shirtler kollarınız hakkını yiyebilir. Gururu bir kenara bırakın ve ‘medium’ ya da ‘small’ bedenleri tercih edin. (Tabi ‘small’ dediysek saçma bir görüntü de vermeyin.)
Gömlekler
Doğru kesimi seçin
Eğer takım elbisenizdeki gömleğin kollarınızı olabildiğince büyük göstermesini istiyorsanız, slim fit, modern kesim ya da oturan kesimleri tercih edin.
“Bu kesimler vücut ve kollar anlamında daha saracak niteliktedir. Oran olarak küçük gövdeli ya da kollu insanlara daha çok yakışır. Klasik kesimleri boşverin çünkü gövde ve kollar bu kesimlerde daha geniş olmakta.” diyor Boye.
Biraz vücut gösterin
Gömlek kollarınızı dirseği geçecek şekilde katlayın. “Manşet bisepslerinize haşmet kazandırıp, büyük görüntü algısı yaratır.”
Az aslında çoktur
Eğer gömleğinizi tuttuğunuzda kol kısmında elinize fazla miktarda kumaş geliyorsa, kollarınıza haksızlık ediyorsunuz. Boye’a göre bu daha slim ve oturan kıyafetlere ihtiyacınız olduğunun bir göstergesi.