Almi Açık Profil bilgileri Almi nickli üyeye ait bütün mesajları arattır goin' insane Üyelik tarihi 31 Mart 2015 Mesajlar 10.349 Seslenildi 962 Mesaj Etiketlendi 187 Konu Ruh Hali Cem Adrian-Biz Senle 22 Haziran 2015 1 Ben seni tanırım Tanırım o siyah beyaz yağmurlardan… Bir küçük buluttan düşerken öpersin beni yanağımdan Ben seni duyarım Duyarım o aydınlık sabahlardan Bir çocuk getirir seni Dinlerim o özlediğim şarkılardan Biz senle Aynı toprakta yetişen Ayrı dallarda yeşeren Aynı rüzgarda devrilen çiçekler gibiyiz Biz senle Aynı yağmurdan dökülen Ayrı dağlardan süzülen Aynı denizde can veren nehirler gibiyiz Ben seni koklarım Koklarım bir denizin kıyısında Dalgalar estirir seni Görürüm o martıların kanatlarında Biz senle ayrı yerlerde aynı hayale kapılmış aynı ormanda kaybolmuş çocuklar Biz senle aynı yerinden vurulmuş aynı yerinden kanayan aynı yerinden acıyan aşıklar gibiyiz Alıntı "Bütün bu şeraitten daha elîm ve daha vahim olmak üzere, memleketin dahilinde, iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler."