Mecnun : Gitmesen ne olur ha çok mu büyük mevzu gitmesen burda kalsan nolur ki ne değişecek ki yani.
Leyla : Kalsam ne değişecek ?
Mecnun : Yani bizim sürekli birşeyler araya girmese sende biliyorsun.Olaylar oluyor sürekli.Tam bir araya gelicez falan engeller çıkıyor önümüze.Arda çıkyor falan.Böyle zırt pırt bizi ayırmaya çalışmasa biz şuanda gayet mutlu mesut insanlarız ya.
Leyla : Yapma bunu işte suçu bizde aramak yerine hep başkalarına suç atıyorsun.
Mecnun : Ee ama öyle değil mi bir düşünsene Allah aşkına bir düşün ya.Bu herif bizi sürekli ayırmaya çalışmasa.
Leyla : Ardanın bizi ayırmakla bir derdi yok. O hepsini sadece benimle birlikte olabilmek için yaptı.
Mecnun : Tamam da işte bende bundan bahsediyorum.
Leyla : Tamam kötü şeyler yaptı ama sadece benim için.
Mecnun : Leyla ben ben hiçbirşey yapmadın dimi senin için.Ben senin için hiçbirşey yapmadım dimi Leyla.daha bugün ya bugün gittim babanla konuştum.Amerikaya gönderme dedim Leylayı.Senin okuluna gittim bugün Leyla hocanla konuşayım belki notlarını yükseltir de senin notların yükselir de burda kalırsın belki diye.Hiçbirşey yapmadım dimi ben senin için.
Leyla : Gelip benimle konuşsaydın?
Mecnun : Leyla ben senden takdir falan beklemiyorum da sadece birşey ya yaptığım tek birşeyi beğenmeni istiyorum.Birşeyi onayla bu kadar başka birşey istemiyorum.Ya ben seninle konuşamazdım bunu niye anlamıyorsun konuşmazdım seninle.
Leyla : Konuşmazdın çünkü yüzün yoktu.Konuşmazdın çünkü beni yarı yolda bırakıp gittin.Çünkü karşına diğer insanları almaya korktun.Ama Arda onu yapmadı işte.Arda neler olabilceiğini düşünmeden hareket etti.Sadece benimle beraber olabilmek için.
Mecnun : Arda kim ya Arda kim ya Arda Arda Arda geldiğinden beri ne Ardası ya.Sürekli bir Ardadan bahsediyorsun.Sen bu herife aşık mısın Leyla açık konuş aşık mısın ? benle vakit mi geçiriyorsun ? Noluyor napıyoruz yani.Niye beni oyalıyorsun. Ya benim ömrümü niye yiyorsun o zaman yani.Arda Arda geldiğinden beri bir Arda. Sen bu herifi övmeye mi geldin buraya.
Leyla :Hayır yarın onunla beraber gideceğimi söylemeye geldim.
Leyla : Birşey söylemicek misin ?
Mecnun :leyla nedir bu acelen nereye yetişmeye çalışıyorsun ?Kimden kaçıyorsun ? Bana niye böyle davranıyorsun ? benim ömrüm senin peşinden koşmakla geçiyor Leyla farkındamıısn ? Senin için hiçbirşey yapmıyorum dimi.Birgün bir haber alıyorum akşamın bir vaktinde Leylanın nişanı var.Birgün bir haber alıyorum gecenin bir kör vaktinde Leylanın düğünü var.Hop gidiyorum düğünü basıyorum.Birgün bir haber alıyorum Leyla Amerikaya gidiyor.Leyla ben senin için daha ne yapayım yaa.Sen beni sevmiyorsan bırak beni.Bırak şu bankta göm beni ya.Ama nolur dön bir kafanı çevir burdayım.Etrafına bir bak ya sen nereye bakarsan orda olmaya çalışıyorum Leyla farkında değilmisin bunun ?
Leyla : Sadece gitme kal sadece gitme kal demeni istedim.Onu desen yeterliydi.Sadece gitme kal demeni istedim.
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.