Almi Açık Profil bilgileri Almi nickli üyeye ait bütün mesajları arattır goin' insane Üyelik tarihi 31 Mart 2015 Mesajlar 10.349 Seslenildi 962 Mesaj Etiketlendi 187 Konu Ruh Hali Duman-Yürek 29 Haziran 2015 1 Varamadım, doyamadım kokusuna tadına. Adım adım, kovaladım bulamadım izini Salınarak, gezinerek,beni deli ediyor Ölene dek, mezera dek yüreğimi yakıyor Aman allah. Ölene dek mezera dek yüreğim yanıyor. Bune kaçış bune gidiş öyle delice bir aşk Varılamaz dönülemez gel benimle dolaş Aman allah Ölene dek mezera dek Gel benimle dolaş Ahh kimin için atıyor bu yürek Söyle kimin için atıyor bu yürek Napıp ediyor sevdiğini üzüyor Aklımız ermez aman allah Naz mı ediyor gözlerini süzüyor Ah geri gelmez Alışamam değişemem ,gelemedim oyuna Uzanırım erişemem tutamadım elini Deli gönül dayanamaz bildiğini okuyor Sevilemez sarılamaz yine seni arıyor Aman allah Ölene dek mezera dek yine seni arıyor Ahh kimin için atıyor bu yürek Söyle kimin için atıyor bu yürek Napıp ediyor sevdiğini üzüyor Aklımız ermez aman allah Naz mı ediyor gözlerini süzüyor Ah geri gelmez Ahh kimin için atıyor bu yürek Söyle kimin için atıyor bu yürek Napıp ediyor sevdiğini üzüyor Aklımız ermez aman allah Naz mı ediyor gözlerini süzüyor Ah geri gelmez Ahh kimin için atıyor bu yürek Söyle kimin için atıyor bu yürek Napıp ediyor sevdiğini üzüyor Aklımız ermez aman allah Naz mı ediyor gözlerini süzüyor Ah geri gelmez Alıntı "Bütün bu şeraitten daha elîm ve daha vahim olmak üzere, memleketin dahilinde, iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler."