EbruLi Açık Profil bilgileri EbruLi nickli üyeye özel mesaj gönderin EbruLi nickli üyeye ait bütün mesajları arattır Deli tarafıma denk gelme sakın orda ben bile hükümsüzüm... Üyelik tarihi 01 Nisan 2015 Mesajlar 5.764 Seslenildi 643 Mesaj Etiketlendi 84 Konu Ruh Hali Cevap: 17. Haftanın Bilmişi ''Ebruli'' 30 Haziran 2015 11 Kaf_Dağı Nickli Üyeden Alıntı Benim bacım oy oy çok bilmiş mi olmuş yok bee o mütevazidir ya ya ya Kaf_Dağı Nickli Üyeden Alıntı Beni ne kadar tanıyorsun. Ciğerini nefesini kaç saniyede alışını bilicek kadar Neler yapacamdan önceden emin konuşabilirsin. Senin neler yapabileceiğini annişin babişin bile bilmez bitek ben bilirim! Nefes alışından neler yapacağını tahmin ederim bana bir söz söylediğinde arkadan hangi sözünde geliceğini bilirim kısacası ciğerini bilirim be Senle Bağımız ne kadar Anne karnındaki bebeğin anneyle bağı gibi sen olmadan ben nefes alamam Sende ben olmadan tabiki hele bi al! her 9 ayda bir tazeleniyoruz ama Beni ne kadar seviyon Seviyorum işte napıcan ne kadarını çokmu lazım Bir de Anne'ni benimle niye paylaşmıyon annemin tek çocuğuyum ve haliyle kıskancım annem babam bir tek bana ait olsun isterim ama Seninle Ender'im sağolsun bana tek olma duygusunu yaşatmıyorsunuz Annemide bırakın ben alayım. Annem benimdir benim kalacak! Canımın içisin bekliyom cevapları sabırsızlıkla Bekle annem bekle Konu EbruLi tarafından (30 Haziran 2015 Saat 11:14 ) değiştirilmiştir.