Neden bu kızın sözlüğünde bu kadar az yorum var ya? Hadi ben terbiyesizim, @
Damla'nın da dikkatsizliğine geldi diyelim. Diğer arkadaşlar da arka sayfada olduğu için görmedi. Peki ya @
Osmann'ı ne yapacağız? Tüm suç bence @
Osmann'ın. Affı, mazereti yok bu işin! Urun kellesini! :}
@
Ashriel'a gelirsek; 3 yıl önce tanıdığım, her zaman "iyi ki"lerimin arasında olan, birlikte zaman geçirmekten ve sohbet etmekten hiç pişman olmadığım ve o günlerin anısı bir başka olan eski ve fakat bi' o kadar da değerli arkadaşım kendisi. Yanlış anlaşılmasın, bir aralar limoniydik ama aramızdaki tüm gerginliği sona erdirdik. Eskisi gibi sohbet etmeye zaman bulamıyorsak ikimizin de yoğunluğundan ve özellikle kendisinin artık internete daha az zaman ayırışındandır. Bir de üniversiteli olmak başka tabi. ^^ Ben üniversite birinci sınıftayken bana 1-2 yaşın lafını yapıp "ben senin ablanım" dediği zamanlarda; kendisinin daha üniversiteye hazırlandığı sürecin ironikliğini de dün gibi hatırlarım! Gerçi şimdi yaş ilerleyince bayanlarımızda görülen psikoloji kendisinde de etkisini gösterdi, benim ablam olmak istemiyormuş artık, ben onun abisi olacakmışım. Sen genç kalacaksın da biz yaşlanacağız yani? Nerede adalet? Hani adalet? Seni bu pozitif ayrımcılığından dolayı kozmosa havale ediyorum @
Ashriel!

Bu arada bir sır vereyim mi? O "Geçimsiz Ash"'i de seviyorum ben. Herkes onun kadar dobra olabilse, bu dünyada ne riyakârlık ne de sahte davranışlar kalır. Dost acı söyler atasözü daha bi' vuku bulur, insanları dostları gerçeklerle daha dürüstçe tanıştırır. O zaman ne diyoruz? Yaşasın geçimsiz Ash'ler! Kahrolsun.. Neyse tamam, sakinim.
Bitmedi, ben bitti demeden bitmez de; o @
Regex yine buraya gelecek!