@
HeavenLy ile yanılmıyorsam 2007 veya 2008 yılında, IRC içerikli bir forumdaki mIRC Scripting sorunları bölümünde yapmak istediği bir işleve ilişkin çözüm odaklı yazdığım kodlar vesilesiyle tanışmıştık. Üzerinden 7-8 yıl geçmiştir, o nedenle tam tarihi anımsayamıyorum.
Sağlam bir karakteri var Tuncay'ın. Kurduğu samimiyetlerde hiçbir zaman çıkar gözetmeyen, her zaman insanlara pozitif yaklaşan bir insandır ve hep yardımseverliğiyle dikkatimi çeker kendisi. Kimin ne olduğunu bilir çoğu zaman, ancak kavgadan hoşlanmadığı için ortada ciddi bir haksızlık olmadığı sürece sessiz kalır ve gözlemler. Photoshop konusundaki yeteneğini anlatmama gerek yoktur zaten.

Daha önce de söylemiştim, bir kez daha yineliyorum. Interneti bıraktığım dönemlerde aklıma gelen, yıllardır düşüncelerimi zerre kadar değiştirmeyen, kalitesinden asla ödün vermeyen bir insandır. Belki saatlerce dertleşmedik, uzun sohbetler etmedik ama her zaman için birbirimizi iyi bildik. Hiç değişmemen dileğiyle dostum, her şey dilediğince olsun.