Cookie Nickli Üyeden Alıntı
Tebrik ederim 
1-Kısaca kendinizden bahsedermisin?
2-Bugün yaptıkların 5 yıl sonra seni nereye götürecek,sen nerede olmak istiyorsun?
3-İnandığın şeyi mi yapıyorsun yoksa yaptığın şeye alışmaya mı çalışıyorsun?
4-şüpheci ve ön yargılımısın?
5-Forumunuzda ilk konuştuğun üye?
Kolay gelsin
1- Eskiden çok sinirli yapım vardı son 1-2 senedir bu çok azaldı,genelde gülümsemeyi çevremdekileri gülümsetmeyi ve mutlu etmeyi severim çoğu arkadaşımın dediği bir şey vardır biraz da kendini düşün ^^ bunu pek beceremiyorum sanırım.Neşeli ve hazır cevap biriyimdir lise dönemlerimde o yüzden Cümle Mühendisi lakabını takmışlardı

kendinden bahsetmeyi pek becerebilen biri değilimdir ama kısaca özetlemek gerekirse tipik bir Yengeç Burcu erkeğiyim
2- 5 sonra eğer planladıklarımı başarabilirsem ya Türkiye yada Avrupa çapında kendini kanıtlamış bir Şirkette Grafik Tasarımcı olmak istiyorum tabi ki çalışmaya ve yeteneği geliştirmeye bağlı çoğu insan için bu bir hayal olabilir ama benim hedefim
3- İnandığım şeyler uğruna savaşıp kaybettiğim oldu ama hiç bir zaman bundan vazgeçmedim inanmadığım bir şey yüzünden kazanacaksam,inandığım şey uğruna kaybetmeyi yeğlerim.
4- Şüpheci bir tavrım vardır bunu çevremdeki ve sanaldaki insanlar çok iyi öğretti,ama ön yargılı olmak bana göre değil bir insanı tanımadan ön yargıda bulunmak bana göre saçmalık.Örnek olarak dışarıdan beni görenler genelde çok ukala çok bilmiş ve kendini beğenmiş olarak tanımlar ama benimle sohbet eden ve beni tanımaya başlayan insanlar bunun tam aksini söyler hep
5- @
Damla ^^ zaten o davet etmişti iyi ki de gelmişim çokça şımartıldığım bir forum burası

^^
Teşekkür Ederim Cookie ^^ umarım cevaplarım yeterli olmuştur ^^