Leydi Amelia Plume’un birçok talibi vardır ama ne yazık ki çoğu servet avcısı olan bu adamların hiçbiri ona özlemini duyduğu egzotik maceraları yaşatacak durumda değildir. Mayfair’ın balo salonları Binbaşı Lucas Winter’ın gelişiyle çok daha heyecan verici bir hal alır. Lucas Winter, karanlık bir geçmişi ve tehlikeli bir havası olan bir adamdır. Küstah, kibirli ve son derece baştan çıkarıcıdır. Amelia bir yandan kendini Lucas’ın ateşinden uzak tutmaya çalışırken bir yandan ailesiyle ilgili aradığı tüm soruların cevabını bulmak zorundadır. Sabrina Jeffries Bir Çapkına Vuruldum PDF indir “Sabrina Jeffries’ın nüktedanlığı, tutkulu ve coşkulu karakterleri sizi büyüleyecek.” romanı seven herkes mutlaka Sabrina Jeffries okumalı.” – Lisa Kleypas – Çömezlerin dalaşmalarını seyrettik. İri kıyım bir şövalye talimat veriyordu, bazen yumruklarıyla. Birkaç dakika boyunca gıkım çıkmadı. Kont Renar’ın Lingli bir işkence ustasının insafına kaldığını hayal ettim. Hayır, onun kanının döküldüğünü ve öldüğünü görmek istiyordum. Niye öldüğünü bilerek, ona kılıcı saplayan eli tanıyarak ölmesini istiyordum. Ama acı çekmeden mi? Bırak cehennemde doysun ateşe. Sabrina Jeffries Bir Çapkına Vuruldum PDF indir“Bana anımsatın da Ling’e gitmeyeyim üstadım,” dedim. Lundist gülümsedi ve avluda ilerlemeye koyuldu. “Orası babanın haritalarında gözükmez.” Düello meydanının yakınından geçtik. Şövalyeyi zırhından tanıdım; göğüs kısmı gümüş kakmayla hamızlanarak süslenmiş, baş döndürücü bir savaş zırhı vardı. Trentli Sör Makin,” dedim. Adama doğru döndüm. Lundist yanından ayrıldığımı fark edene dek birkaç adım ilerledi. “Prens Honorous.” Sör Makin yerlere kadar eğilerek selamladı beni. “Gardım koru, Cheeves!” Büyük oğlanlardan birine havlar gibi bir talimat verdi. Sabrina Jeffries Bir Çapkına Vuruldum PDF indir “Bana Jorg diye hitap et,” dedim. “Duyduğuma göre babam seni kolluk yüzbaşısı olarak atamış.” “Kendileri selefimi kusurlu buldu,” dedi Sör Makin. “Vazifelerimi Kral’ın memnuniyetine uygun biçimde yerine getireceğimi umuyorum.” Atlı arabamıza yapılan saldırıdan beri Sör Grehem’i görmemiştim. Olayın eski kolluk yüzbaşısına Kont Renar’a olduğundan daha pahalıya patladığından şüphelendim. “Umalım ki öyle olsun,” dedim. Sabrina Jeffries Bir Çapkına Vuruldum PDF indir Makin saçını geriye itti, sıcaktan boncuk gibi terlemiş ve kararmıştı. Biraz tombul bir suratı vardı, manalı ama bir kez gördünüz mü o suratı, yiğitliğinden şüphe etmezdiniz. “Bize katılmaz mısınız Prens Jorg? İyi bir çalım talimi, başınız belaya girdiği zaman kitaplarda öğrendiklerinizden daha çok işinize yarar.” Sırıttı. “Yaralarınız tamamen iyileş-tiyse elbette. Sabrina Jeffries Bir Çapkına Vuruldum PDF indir Sayfa Sayısı: 360 Baskı Yılı: 2011 Dili: Türkçe Bir Çapkına Vuruldum Yazar:Sabrina Jeffries Çevirmen: Sima Özkan Yayınevi: Epsilon Yayınları