EbruLi Açık Profil bilgileri EbruLi nickli üyeye özel mesaj gönderin EbruLi nickli üyeye ait bütün mesajları arattır Deli tarafıma denk gelme sakın orda ben bile hükümsüzüm... Üyelik tarihi 01 Nisan 2015 Mesajlar 5.764 Seslenildi 643 Mesaj Etiketlendi 84 Konu Ruh Hali Cevap: Tek Resimli Konular İçin Resimler 08 Ağustos 2015 1 Kaf_Dağı Nickli Üyeden Alıntı Süper yavv benim canımın içi her şekilde bu işi biliyor yavv her şekildee.... By_YaNLıZ Nickli Üyeden Alıntı Büyük ve mükemmel düşünce emek ölçülmez ve ödenmez ayağa kalktım alkışladım resmen seni .Çok teşekkurler her kategorinin ki kendi bölümünde kullanılması gerek bence emek karşılıksız bırakılmamalı. Angel Nickli Üyeden Alıntı Bayildim ben bumlara emegine saglik canim. Jön TüRk Nickli Üyeden Alıntı Elinize sağlık güzel resimler,kullanalım bunları evet. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim arkadaşlar Beğenmenize çok sevindim İlerleyen zamanlarda kalan bölümleride tamamlicam Konularda kullanılırsa çok mutlu olurum Tekrar teşekkürler Alıntı