Merhaba @Serberus,

Biliyorsun ki içişlere karışmıyorum. Teknik kısımları da ele alarak önerilerini maddeler hâlinde yanıtlamam gerekirse:
  1. Top istatistik eklentisinin gerek ajax uyumsuzluğunun gerekse temayla görsel bakımdan uyuşmazlığının farkındayım. Benden önceki teknik admin kurmuş, açıkçası buna ilişkin öneriler almıştık ama farklı olsun diye böyle kalmıştı. Bu önerini üst yönetimle görüşeceğim.
  2. Şu an için CloudFlare'e gerek duymuyoruz, saldırıları kendi güvenlik önlemlerim sayesinde önlüyorum. Senin gibi siber saldırı konusunda bir profesyonelle karşılaşmadık henüz, saldırı girişimlerinde bulunanlar hep amatör kişilerdi. Bu yönden başımız ağrır ve ciddi tehditlerle karşılaşırsak CloudFlare'i düşünürüz.
  3. E-book konuları, telif hakkı yönünden yasal olmadığı için forumun açılış konusunda da @Damla tarafından yer verilmeyeceği söylenmişti. Bence de gereksiz, bir noktadan sonra telif haklarının ihlâli gerekçesiyle forum zor durumda kalabilir. Bu kategoriyi açanlar da bir süre sonra eli mahkum kaldırıyor, maceranın gereği yok. Aslında bana kalırsa proxy bölümüne de gerek yok ama yönetici arkadaşlar uygun görmüş, bu bağlamda kategori etkin olarak işlemeye devam ediyor. İçeriği ziyaretçilere gizlersek bu kez Google da indexleyemeyecek, o yüzden proxy bölümü varlığını koruyacak ve fakat dışarıya da açık kalacak. E-book kategorisi içinse dediğim gibi illegal içeriğe sıcak bakmıyoruz.
  4. Cookie süresi genel olarak tatmin edici bir boyutta, hatta fazla bile. Sabah forumumuzun barındığı sunucumuz üzerinde ufak bir problem yaşanmıştı ve reset atmıştım, onun etkisi olabilir.

Güzel önerilerin için teşekkür eder, tüm önerilerini dile getirmenden mutluluk duyarız dostum. İyi forumlar dilerim.