Ashriel Nickli Üyeden Alıntı
Ongun seni severim sayarım ama siyasi düşüncenden hiç hoşnut olmadım haberin olsun.
O değil de ne çektin benden be.. valla düşünüyorum da çok çektin. Ama yine de bir kere bile kalbimi kıracak bir söz etmedin, cansın. Rabbim Damla ve sizi ayırmasın, her şey gönlünce olsun.
Sen siyasî düşüncemden hoşnut olmasan bile ben o geçimsiz Ash'ten hoşnuttum, hoşnutum. Öncelikle bunu belirtmek isterim! Ahah

Herkes böyle pat diye gerçeği yüzüne söyleyebilse keşke insanın, dostunun. Sen de cansın, gerçekten cansın.
Ne mi çektim senden? Onu hiç sorma yahu, her gün aç karnına bir doz trip, iki doz da tersleme almaktan bünyem alışmıştı en son, artık reaksiyon gösteremez olmuştum. afjshfd

Ama sanırım sendeki bu kabullenmek istemediğin ve bir türlü de yüzleşemediğin "yaşlılık" belirtileri hafızanı da etkilemiş, ee aramızda 1 yaş var ne de olsa değil mi?

Eğer unutkanlık baş göstermeseydi "kalbimi kıracak bir söz etmedin" demezdin. Belki kalbini kıracak bir söz etmedim, doğru. Ama sen üniversiteyi kazanıp uzaklaştığın zamanlar yaptığım düşüncesizce seçimler seni bir dostum olarak fazlasıyla kırdı bunu biliyorum. Keşke kalbini kıracak nice sözler etseydim, her gün siyasî kavgalar etseydik hatta senin gibi geçimsiz bir Ash moduna bürünseydim de seni böyle kırmamış olsaydım o zamanlarda. Ama burada da geçimsiz Ash ile bütünleşip O'nu dengeleyen senin olgun kişiliğin girdi devreye, çözdük ve ben böyle olmasından mutluyum. ^^
Güzel düşüncelerin için teşekkür ederim Selin'cim. Yazdıkların beni mutlu etti. Ama bu da "Geçimsiz Ash" modu gibi alışkanlık yaparsa düzenli yazı dizileri hâlinde devamını da isteyebilirim!

O yüzsüzlük potansiyelini görüyorum kendimde.

Seviliyorsun, iyi ki varsın, cansın! Ben de senin için her şeyin gönlünce olmasını diliyorum; çünkü sen bu dobralıkla, bu olgunlukla ve bu içtenlikle her şeyin en iyisini hak ediyorsun.