Ongun vallahi bu açık sözlüğüm yüzünden bana düşman olanları toplasam hepsi seni şu yazdıkların için taşlarlar haberin olsun.

Cidden senin yüzünden iyi bir halt ediyorum sanacağım ama cidden öyle değil, sinirimi kontrol etmem gerekiyor.
Ya sorma hafızam cidden kötüdür lakin sana attığım trip, atar ve fırçalamaları cidden hatırlıyorum. Seni cidden çocuk olarak görüyordum ablalık taslıyordum dslahfslahfdsa. Yaşlı deme bana.

Değilim! Evet bir tek söz söylemedin, onu cidden hatırlamıyorum. Yanlış seçim yapmadın dedim mi? demedim. O şahsın bana dediklerini biliyordun ve kalkıp foruma yönetici alman çok ağırıma gitmişti. Başka bir yer olsa umursamazdım sonuçta babamın malı değildi o forum ama seni bir dost, kardeş olarak görmüş ve o forumu da kendi forumum gibi benimseyip elimden geleni yapmıştım o yüzden öyle koydu bana. Ama işte geçmiş geçmişte kalır bende, kin tutmam eğer karşımdaki yaptığı hatanın farkında olacak olgunluğa sahipse unuturum gider, nefretle hayat mı geçermiş canım? Ve eğer kalbimi kıracak söyler etseydin ya da o bitmez tükenmez siyasi kavgaların içine girseydik inan işte o zaman işler daha da çok karışabilirdi ben böyle olmasına memnunum. O zaman benim mükemmel olgun kişiliğim (!)fsdalhfaslhfsa bile bizi kurtaramayabilirdi.
Çok alışma derim, okul açılıyor daha beni ve yorumlarımı zor görürsün dsalhfdsal telefondan yazmaya çok üşeniyorum ya, zor geliyor.