Konu: Arif
Tekil Mesaj gösterimi
Arif - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Seslenildi
412 Mesaj
Etiketlendi
166 Konu
Standart Cevap: Esrar
27 Eylül 2015
14
İltifatlarınız için teşekkür ederim. @Damla sizin merak ettiğiniz hususla ilgili cevabım çok detaylı olur normalde. Fakat özet geçersem vakitten ve usulden yana biraz kısıtlıyım. Yoksa bildiklerimizi paylaşma konusunda asla bencil olamayız. Bildiğini paylaşmayan bizden değildir diyen bir dini lidere inananlardanız. Fakat hocamdan şunu öğrendim. Peygamberliğin sırrı açık etmek, müjdelemek; evliyalığın veya alimliğin sırrı ise saklanmak, sakınmak, gaybette olmakmış. Bu benim nazarımda şuan için hocama ve onun gibi büyük alimlere özenmekten öte bir şey değil. Gerçek hayatımda da çok sessiz ve gaybı uzun olan bir karakterim. Nitekim ecnebiyatın The Secret olarak kitaplaştırdığı, bizde ise bilimsel adıyla kozmik güç ve itikatta ilahi denge dediğimiz güç, yaratılışında sessiz ve gaybette olan beni, İslam kültüründe sessiz bend ile yer tutmuş olan bir okula ve sessiz yaratılışla alim olmuş bir kalp zenginine öğrenci yapmış. Dolayısıyla sizin farkına vardığınız şey, aslında benim istemdışı kodum, yaradılışım. Peki bu bütün kapıların her daim kapalı olduğu anlamına mı geliyor? Elbette hayır. Orada da devreye vakit sorunu ve kendimi yeterince hazır görmeyişim giriyor. Çok teşekkür ederim size.
Konu Arif tarafından (27 Eylül 2015 Saat 20:32 ) değiştirilmiştir.