Birincisi Bu Konuyu acan arkadaş nefsini bu konuyu neye dayanarakdan açdiniz ikinçisi yorumlari gezdim baktim ya ALLAH VARSA vss ALLAHİN VARLİGİNA VE BİRLİGİNE inanmayan zaten cehennemlik Yane Dünyada Herşey ona güzeldir Ama öbür tarafi ebedi bir hayat var VE BU TARZ KONUŞMALAR ADAMİ DİNDEN CIKARIR MAZALLAH bu yüzden bu konulara girmiycem BENİM GÖZÜMDE ATAİZM DEDİGİNİZ KİŞİLER Şeytanin oyuncagidir Onunla Yatar Onunla Kalkar Hani derler ya göster bana arkadaşini söyleyiym sana ne oldugunu BU gün dunyada Müslümanlara yapilan zülüm Cin vakalari vs Ya insanlar bunu hiç mi kafasi basmas anlamiyorumki Büyük evliyalar yüzüne suan Ayakda dönüyor Görmüyomusun O kadar kavim yok Oldu Bugün ALLAH (C.C) habersiz yere yaprak düşmez
La ( Tâknatu La Tâknatu min RahmetiLLah.. Allah'ın rahmetinden ümit kesmeyin... ) ümüt kesenin vay haline ...Kul Hakkı Nedir Bilir misin..? ALLAH Yarına Bırakır Ama, Yanına Bırakmaz Asla ! buda bu konuyu kapamak istiyorum eger şüphe duyarsan KUR'AN REHBERDİR İNSAN OGLUNA....