- Sindirim sistemini rahatlatır ve hazımsızlığı önler.
- Uzun ve yorucu bir günün ardından aynı miktarda greyfurt suyu ile limon suyunu karıştırın ve bal ile tatlandırılarak için. Yorgunluğunuzun geçtiğini ve rahatladığınızı hissedeceksiniz.
- Ateş düşürücü olarak genellikle bol sıvı tüketilmesi tavsiye edilir. Bu şifalı meyvenin suyunu tüketerek de ateşinizi düşürebilirsiniz.
- Kışın sık sık yakalanılan boğaz ağrısını hafifletir ve öksürüğü geçirmeye yardım eder.
- Diyabet yani şeker hastalığına iyi gelir.
- Kolesterolü düzenleyici etkisi vardır.
- Susuzluğu giderir.
- Prostat kanseri ve kolon kanserine yakalanma riskini azaltır.
- Sıtmaya iyi gelir.
- Midedeki şişkinliğini giderir.
- Kan basıncını azaltarak kalp krizi ve felç geçirme riskini azaltmış olur.
- Kemikleri güçlendirici etkisi vardır. Osteoartrit ve romatoid artrit gibi kemik hastalıklarına iyi gelir.
- Astım rahatsızlığına karşı faydalıdır.
- İyi bir antioksidan kaynağıdır.
Greyfurt Suyu İle Uykusuzluğa Son!
Uykularınız kaçıyor ve bir türlü uyuyamamaktan mı şikayet ediyorsunuz? O halde
greyfurt suyu ile düzenli bir uykuya merhaba diyebilirsiniz. Yatmadan önce bir bardak greyfurt suyu içmek rahat bir uyku uyumanızı sağlayacaktır.
Greyfurt Suyu İle Güzelliğinize Güzellik Katın!
Güneş ve hava kirliliğinden kaynaklanan cilt yorgunluğunu giderir. Cilt dokusunun iyileşmesine yardım eder. Ciltteki kırışıklıkları azaltarak daha genç görünmeye destek olur. Ciltte kırışıklıkların oluşmasını engeller.
Greyfurt Suyu İle Nezle ve Gripten Kurtulun!
Kışın birçok kişi ister istemez kış hastalıklarına yakalanır. Kimi insanlar grip olurken kimileri nezle olur yada öksürük, boğaz ağrısı gibi hastalıklara yakalanır.
Greyfurt suyu sayesinde bu hastalıklardan kurtulmak mümkündür. İçeriğindeki C vitamini sayesinde portakal, mandalina gibi turunçgillerle birlikte vücuda güç verir, bağışıklık sistemini güçlendirir ve hastalıklara karşı sizi korur.