Damla Nickli Üyeden Alıntı
İlk sorularımla başlayayım.

- Olmazsa, olmazlarınız nelerdir.?
- Hayat bir tiyatro salonu, hepimiz bilerek, yada bilmeyerek rollerimizi oynuyoruz.
Siz, kendinizi bu tiyatro sahnesinin neresinde görüyorsunuz.?
- Forumunuz hakkın da düşüncelerinizi öğrenebilir miyim.?
- Forumunuz da beğendiğiniz ve beğenmediğiniz taraflar nelerdir.?
- Bizlere kendinizi tanıtır mısın.?

Şimdiden teşekkür ederim.
- Olmazsa, olmazlarınız nelerdir.?

Olmazsa olmazlarımı ben yıllar önce kaybettiğimden dolayı,şuan için olmazsa olmazım diyemiyorum aktivite olarak bağlarsak bunu tabi ki herkesin de söylediği gibi klasik spor vs şeyler şuan hayatımda olan kişilerden ve bu forumda bulunan kişi vazgeçilmicek bi insan @Asrevya dır.

- Hayat bir tiyatro salonu, hepimiz bilerek, yada bilmeyerek rollerimizi oynuyoruz.
Siz, kendinizi bu tiyatro sahnesinin neresinde görüyorsunuz.?

İyilik,adalet,güç diyim ben

- Forumunuz hakkın da düşüncelerinizi öğrenebilir miyim.?

Forumunuz'la ablam sayesinde tanıştım daha öncelerden farklı forumlarda bulunmuştum ama uzun süredir nette aktif değildim bi gün ablamla konusurken forumda olduğunu öğrenince bende gelmek istedim ve girdim,sevmeseydim bu zamana kadar durmamın imkanı yoktu ki seviyorum diğer insanlar gibi pek uzatmayı sevmediğim için burda bulunmaktan mutluyum ve herşey yolunda diyebilirim..

- Forumunuz da beğendiğiniz ve beğenmediğiniz taraflar nelerdir.?

Forumunuz da beğendiğim şeylerden biri işini yapan herkese,saygı gösterilmesi ve karşılığının verilmesidir buna emeğin karşılığı deniliyorsa herkesin burda bunu alıcağını düşünüyorum..
beğenilmicek bi tarafı yok onun için buradayız.

- Bizlere kendinizi tanıtır mısın.?

Tabi, ismim burak yaşım 27 istanbulda yaşayan küçüklüğünden beri sporla ilgilenen ve bundan hiç bir zaman vazgeçmeyen ailesini 18 yasında kaybetmiş ve yalnız yaşayan biri herkes gibi aileme cok önem verirdim ve malesefki kaybettim cok zor günler geçirdiğim oldu ama nasıl olduysa hala yaşıyorum ve bu durumdayım her zaman şükür ettim ailemi kaybetmiş olsamda kendimi kaybetmedim ama içimde bi hırs oluştu ve ben kendi kendimi yedim hep bu yüzden senelerdir dövüşen biriyim buna engel olamadım hiç bir zaman kendime zararda verdim bu yüzden ama yinede devam ettim içimdeki hırsı atamıyordum bir türlü kaybetme korkum var çünkü insan sevdiği insani kaybetmek istemiyor hiç bir zaman ve bu yüzden ben kolay kolay ısınan seven bi insan değilim insanlarla fazla diyalog kurmam herkesle konuşan bi insanda değilim buna 'umursamaz' da diyebiliriz hayatıma soktuğum kişi benim için basit değildir zaten değer benim için çok önemli bir şey elimden geldikce dikkat etmeye calisiyorum hayatımı yada kendimi tamamen yazamasamda biraz tanıtmış olabildiğimi saniyorum..

@Damla, Sorduğunuz sorular için teşekkür ederim

@Elimiel Sizinde sorduğunuz üzere kendimi tanıtmaya calıstım fazla olmasada sizede teşekkür ederim