MURAT GÜNEŞ Nickli Üyeden Alıntı
Öncelikle tebrik ederim @ViaherA 
-Size göre şiir yazanla yazmayan arasındaki fark nedir ?
Genel olarak Türkiye için söylüyorum.
Günümüz de Devlet adamları,kulüp başkanları,iş adamları,forumlar,
genel olarak sosyal hayatı paylaşan herkes ELEŞTİRİ ye kapalı bir tutum sergiliyor.
-Size göre eleştiri ne demektir.
Eleştirinin insan yaşamını etkileyen sonuçları var mı dır ? varsa fikirlerinizi bizimle paylaşırmısınız.
-Türkiye nin seçim sonrası geleceği hakkındaki fikirleriniz nelerdir ?
-Son olarak çocukken oynadığınız en sevdiğiniz oyuncak hangisidir ?
Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim SAYGILARIMLA...
-
-Size göre şiir yazanla yazmayan arasındaki fark nedir ?
Öncelikle her şiir yazan şair değildir diyerekten başlayabilirim,şiir benim içinde önemli ve her yazan kişinin şiirlerini okumak bana zevk vermez şiir yazan bi kişi kendi duygularını dökebilen bir insandır ben bunu yapamasamda şiir yazan insanlara saygı duymuşumdur her zaman..
Genel olarak Türkiye için söylüyorum.
Günümüz de Devlet adamları,kulüp başkanları,iş adamları,forumlar,
genel olarak sosyal hayatı paylaşan herkes ELEŞTİRİ ye kapalı bir tutum sergiliyor.
-Size göre eleştiri ne demektir.
Eleştirinin insan yaşamını etkileyen sonuçları var mı dır ? varsa fikirlerinizi bizimle paylaşırmısınız.
Eleştiriden eleştiriye göre değişir tabi ki, kimisi bunu gerçekten iyi niyetle söyler kimisi kötü niyetle bunu bilemezsin ama genellikle kötü niyetle olduğunu düşünüyorum çünkü bu zamanda birbirinin iyiliğini düşünen pek insan görmüyorum eleştiri insanların yaşamını az da olsa etkiliyebilir davranış olarak değişkenlik yaratabilir kişi bunu ne kadar önemsediğine bağlı şu bi gerçektir ki bi insan kendinin eleştirilmesinden hoşlanmaz çünkü o insan hep ben doğruyum der ama eleştiriyede fikirlerede her zaman saygı duymak düşer tabi ki.
-Türkiye nin seçim sonrası geleceği hakkındaki fikirleriniz nelerdir ?
Türkiye'den benim bir beklentim yok olmayacak,ortada ne türkiye diye bir şey kaldı ne de başka bir şey vaadettikleri şeyler yerine getirilirse insanlar için olumlu bir şeyler olabilir sadece hayırlısı olsun diyebilirim..
-Son olarak çocukken oynadığınız en sevdiğiniz oyuncak hangisidir ?
Erkek cocukların vazgeçilmezi oyuncak arabalar tabi ki
@
MURAT GÜNEŞ Sorularınız için teşekkür ederim