Qasem Nickli Üyeden Alıntı
Yanlış inanışlarla ilişkinizi durağanlaştırmayın
Tekelioğlu, bu yanlış inanışları ise şu şekilde sıraladı: "Onu artık iyi tanıyorum. Ne istediğini, ne istemediğini, nelerden hoşlandığını ya da hoşlanmadığını gayet iyi biliyorum, değişmez. Ne düşündüğünü biliyorum, aklını okuyorum. Birçok konuda onun ne düşündüğünü ondan önce fark edip söyleyebilirim. Davranışlarının nedenlerini çözdüm. Hangi davranışının hangi anlama geldiğini, altında neyin yattığını öğrendim. Hatta davranışlarının anlamlarını artık ben ona söylüyorum. Söylediklerinin ve söylemediklerinin altında yatan beklentileri görüyorum. Ona iyi bakıyorum. İhtiyaçlarının farkındayım ve tüm ihtiyaçlarını karşılıyorum, konforu için uğraşıyorum."
Sabahın bu nurunda namaz hazırlığı için kalkmışken böyle güzel bir yazı okuttuğun için teşekkür ederin değerli Hocam...
Bunu Telefonuma kayd ettim...
Söz birgün yanlışlıkla bir sevgilim olursa bu öğütlere harfiyen uyacağım...
Ve birgün olur ya Yalnışlıkla evlenirsem, mutlaka ilk gün ki gibi canlı ve diri tutmak için sık sık bu yazıyı okuyacağım...
Kaydettim...
Yeri gelmişken
ilişki durumu bölümünde Ömürlük Platomik aşık seçeneği koysaydınız keşke 
Evlilere ve evlenme sürecine adım atanların haftada bit kez tekraren okumaları gereken bir yazı olduğu kanısındayım...
Allah gönlünüzdeki duayı ziyadesi ile kabul etsin @
Qasem üstadım.
Teşekkürler yazıya anlam katan yorumunuz için.