İlk sorularımla başlayayım. - Olmazsa, olmazların nelerdir.? ailem , ailemin huzuru benim için her zaman kendimden önce gelir - Hayat bir tiyatro salonu, hepimiz bilerek, yada bilmeyerek rollerimizi oynuyoruz. Sen, kendini bu tiyatro sahnesinin neresinde görüyorsun.? benden figüran olur , kendimi öyle önde göremem ki - Forumunuz hakkın da düşüncelerini öğrenebilir miyim canım.? ya ben ılk baslarda buranın ısmını bıle unuturdum nıckım Kartaliche iken sonra temasına alısmam zor olmustu gırınce tuhaf oluyordum. tabı ıstemedıgım sahıslarında burda olmaları benı uzaklastırıyordu burdan ama sonra senle bı ıkı konustuk uyeler sıcakkanlı ıdı ve sık ugramaya baslamıstım en azından eskıye gore. sımdı mıı. sımdı cıkamıyorum burası benım evım oldu normalde aynı anda bırcok foruma takılan bırıydım ama forumunuz bana yetıyor su andaa - Forumunuz da beğendiğin ve beğenmediğin taraflar nelerdir.? begendıgım taraflar su anda herkesın bırbırıne saygılı olusu. begenmedıgım degıl de eksıklık olarak tapatalkla gırememek ama onu da en kısa zamanda halledeceksınız bılıyorum - Bizlere kendini tanıtır mısın.? Öhöm tabii ciddiyet modu on Adım Duygu 22 yasındayım gazıanteplıyım gazıantepte yasıyorum annem urfalı oldugundan bı ucumda urfada . maalesef kı dıplomalı ıssızlerdenım laborant ve veterıner saglık bolumu mezunuyum. normalde laboratuvarda calısmam gerek ya da ıkı yıl daha okuyup veterıner olabılırım ama bu ıssız kaldıktan sonra o hevesımde gıttı , su an yenıden ders calısıyorum yenı bı bolum okumak ıcın. ne mı yapıyorum "ayakkabıcı kızım ben" babamın bayan ayakkabı canta uzerıne dukkanı var bende burayı cekıp cevırıyorum ıste. kımı zaman satıs elemanı kımı zamanda kasıyer oluyorum. hedefım laboratuvar teknıklerı ya da ebelık okumak su an ıcın. 4 kardesız 1 numara benım. sılam en kucugumuz ve ben ona cok deger verıyorum hayalım bır gun bır kres acmak cocuklara olan sevgımden dolayı .. Şimdiden teşekkür ederim meleğim..
Tebrikler @Ninova Reel ve sanal kavramları senin için neyi ifade ediyor. Bu kavramları birbirinden ayıran en belirgin fark nedir..
Kolay gelsin canım sonra sorularımla gelicem
Oyşş canım benim Bilmiş bilmiş konuşma kız Ben- senin gözünde nasılım Çok soru sorcam