Cookie Açık Profil bilgileri Cookie nickli üyeye özel mesaj gönderin Cookie nickli üyeye ait bütün mesajları arattır Serinlik her zaman insana sevmesini öğretir Üyelik tarihi 07 Mart 2015 Bulunduğu yer Bursa Mesajlar 11.353 Seslenildi 1008 Mesaj Etiketlendi 326 Konu Ruh Hali Tarkan - Hatasız Kul Olmaz - Akor 30 Kasım 2015 1 Tarkan - Hatasız Kul Olmaz - Akor Dm C F Eb Hatasız kul olmaz hatamla sev beni Gm C F Eb Dermansız dert olmaz dermana sal beni Dm Gm Dm Kaybettim kendimi ne olur bul beni Dm Gm Dm Yoruldum halim yok sen gel de al beni Dm C F Eb Feryada gücüm yok feryatsız duy beni Dm C F Eb Sevenlerin aşkına ne olur sev beni Gm Sev beni C Dm Gm Dm Bu feryat bu hasret öldürür aşk beni Gm Dm Eb Dm Uzaktan olsa da razıyım sev beni Eb Dm Razıyım sev beni Dm C F Eb Ümitsiz yaşanmaz sevmemek elde mi Dm C F Eb Can demek sen demek gel de gör bende mi Dm Gm Dm Sözümde sitem var kalpte mi dilde mi Dm Gm Dm Tez elden haber ver o gönlün elde mi Dm C F Eb Feryada gücüm yok feryatsız duy beni Dm C F Eb Kaybettim kendimi ne olur bul beni Gm Sev beni Alıntı “Dedim ya, Eylül‘dü. Savruluşu bundandı kimsesizliğimin.”