Cookie Açık Profil bilgileri Cookie nickli üyeye özel mesaj gönderin Cookie nickli üyeye ait bütün mesajları arattır Serinlik her zaman insana sevmesini öğretir Üyelik tarihi 07 Mart 2015 Bulunduğu yer Bursa Mesajlar 11.353 Seslenildi 1008 Mesaj Etiketlendi 326 Konu Ruh Hali Tarkan - Sevdanın Son Vuruşu - Akor 30 Kasım 2015 1 Tarkan - Sevdanın Son Vuruşu - Akor Em Yüreğimde zincirler kırılıyor duydun mu Em Am Nefes nefes bu gece sevdanın son vuruşu Am Em Sen hiç böyle sevdin mi sen hiç böyle oldun mu ) C B Em ) Tekrar Baş eğdim yine aşka ama bu son saygı duruşu ) Em C Em Seni karanlıklara bırakmak istemezdim C Am Anılarımı solmuş çicekle süslemezdim C Am C Em Ardından acıtacak birtek söz söylemezdim C B Em Ben hiç hak etmedim ki böyle unutuluşu Em ) Sen aşkı çicek böcek güneş bulut sanmışsın ) ) Mevsimlerine göre uyuyup uyanmışsın ) NAKARAT Am Em ) Sen artık benden sonra sevemezsin yanmışsın ) --TEKRAR-- C B Em ) Yüreğimden çıkarttım attığın kör kurşunu ) Alıntı “Dedim ya, Eylül‘dü. Savruluşu bundandı kimsesizliğimin.”