Bahtiyar Nickli Üyeden Alıntı
Isminiz Sarp idi sanırım. Ben zaten, bu yüzden paylaşmaktayım. Kullanılmasını istemesem, paylaşmazdım. Şayet, ben elimden geldikçe foruma en zararsız olabilecek şeyleri paylaşmaktayım. Insanların karşılaşabileceği sorunları göze alarak paylaşım yapıyorum. Bu zamana kadar ki çok şükür yıllardır böyle konular açıyor, bir kere bile kurupta hata alan biri olmadı.
Zamanım oldukça 3,27 GB'lik arşivimden paylaşım yapacağım sayın teknik adminim.
Evet ismim Sarp dogrudur.biraz detayci biririsin tanitim konundanda farkina vardim.ben zaten kullanilmasini istemiyorsun demedim.genelde butur konular spam olarak acilir.yani heryerde acilan konular aynidir.fakat kendin anlatimlari yapip foruma upload etmen cok guzel.yararlida olur.cunku baska siteden link vermiyorsun.foruma upload ediyorsun.benim burada demek istedigim sey vbulletin kategorisi diger forumlarada yol gostermek icindir.hani burda paylastiklarini o forumun indirip kurmasi ve konu altindan tesekkur etmesi pek gorulmemistir bence.cunku insanlar anlamsiz bi kasintiliga burunebilirler.bizde bu yok.en azindan mutevazilik erdemdir.ayni sekilde paylasmakta.yani yanlis anlama.bunu soylemek istemistim.guzel dusuncelerin icinde tesekkurler insallah bol paylasimli gunler geciricez

.zamanin oldukca diger paylasimlarinida bekliyoruz tabi