Regex Nickli Üyeden Alıntı
Tarih 6 Ocak 2016 ve alışmakla ne kadar iyi yaptığımı bir kez daha gördüm. Okulun açıkken, en yoğun dönemlerdeyken bile özel iletine yanıt vermedim diye triplenip misilleme yaptın! Bir insanı yaşlılık da değiştirmezse ne değiştirir ha? Söyle, ne değiştirir? Gerçi değişme hiç sen. Böyle değerlisin, böyle sensin. Ama bu yine sevgilinin hâline acıdığım gerçeğini değiştirmez! aadjhsh Telefondan yazmaya üşeniyorsan bir zahmet Tapatalk kullan.

Sanırım bunu yazdığın günden sonra düşüncelerin biraz daha değişmiştir kardeşim. Bu arada artık niye Tapatalk yok diye atar yapmazsın değil mi?

Kardeşim benim! Bu ne güzel bir yorumdur lan böyle? Kalıbımdan utanmasam oturup ağlayacağım.

İlk paragraf için yorum yapmıyorum zira arkadan herkes konuşur. Marifet bir insanın yüzüne karşı da aynı şeyleri söyleyebilmek, çıkar güdüleriyle değişmeden mert olabilmektir.

Aramızdaki dostluğa gelince;
2008 yılında dönemin en büyük IRC forumlarından birinin sahibiydim ve o zamanlar seninle çalıştığımız proje daha yoktu. achiL kullanıcı adını kullanan, Caner dostumla o dönemki yöneticilik başarılarından dolayı bir röportaj gerçekleştirmiştim. O zamanlar büyük bir sohbet sunucusunda beraber çalışıyordunuz ve seni ilk defa o zaman gördüm. Yanılmıyorsam Jin olarak üye olmuştun. O zaman bu adamda bir vefakârlık, bir dostluk var demiştim kendi kendime.

Zaman geçti, yıl 2011 oldu ve sonrası zaten yukarıdaki alıntı içerisinde eksiği var, fazlası yok sözüne uygun bir biçimde yer alıyor.

Daha önce söylediğim iki söz seni etkiledi, dostluğumuzu pekiştirdi. Şimdi üçüncü bir söz daha söylüyorum;
"Tıpkı @HeavenLy ve sen gibi, bir gün sen ve ben de bir adım daha ilerleteceğiz kardeşliğimizi. Türkiye'ye döndüğünde gerçeğe taşıyalım bu düşüncemizi."

Sen de adamsın ve seviliyorsun kardeşim.

Degismez mi ? Daha bi degerli oldun gozumde. Direk family klasorune "abim" olarak kaydettim
Bence cohos oldun
Tapatalk atari yapmiyorum evet baska biseyler bulmaliyim
Seviliyorsun abim