Wick Nickli Üyeden Alıntı
Tuncay;
Yıl 2005'i gösterdiğinde bir sohbet sunucusuna kuzenimin baskılarıyla girmiş bulundum. Sohbet kanalının Operatörlüğünü yapan ocean_vvide nicki ile tanıdım ben bu adamı. Sonra bir baktık laf lafı açtı derken. Sunucudan bir çok adam ayrıldı yerlerini genç adamlara bırakmaya başladı. Sunucuda benden önce yetki almış olsa da bir an bile olsun hiç o karakter çizgisinden dışarı çıkmayarak muhabbetimizi uzun yıllara taşıyacak bir özveri vardı bu adamda! Yıllar 2008'i gösterdiğinde artık işler biraz daha değişmeye başladı ve ben bu adamda yönetim kadrosunda omuz omuza vererek. Haklı/haksız her konuda kafa kafaya vererek bir çok sıkıntının üstesinden geldik. Ancak bir şey eksikti bizde. Biz hiç yüzyüze gelemedik bu adamla tam 5 yıl! 5 yılın ardından o gün geldi. Ve biz artık dostluğumuzu sanal platformun dışında da faal hale getirmeyi başardık.
Yıl 2009! Artık sohbet sunucularının gözden düştüğü daha doğrusu bizim için artık bitme noktasına geldiği zamanlarda. Zorla da olsa Tuncay'ı forumlarla tanıştırmayı başardık. Sunucu ile bağlantılı olan bir forum sitesinde daha biz forum nedir, burada neler oluyor, nasıl olacak derken. Bir gün bir baktık forumun kemik kadrosunu oluşturacak ikili olduk.
Yıl 2012! Artık net hayatının sonları (benim için). Üniversite hayatının başlaması ile artık IRC, Forum vb gibi şeylerden kopmaya başladım. Bu adam ile kopmadık. Hep bir şekilde omuz omuzaydık.
Yıl 2015! IRC ve Forum için geri dönüş sinyalleri verdiğim zamanlarda. Tuncay ile sürekli bir paylaşım içindeydim. Her ne kadar boşver girmeyelim, yapmayalım dese de. Ben nerede olursam olayım. Bu adam saniyesinde dibimde bitiyordu.
Sanal üzerinde geçen bir başlangıç ve süregelmişlik olsa da.Her türlü sıkıntımda destekçim olmuş, geçirdiğim sinir krizlerinden, buhranlarım ile karışmış aşk çıkmazlarından, hepsine bir bir şahit olup, hepsinin elinden almıştır beni! Evimi açacak kadar, kardeşimi emanet edecek kadar güvenim sonsuzdur kardeşime.
Seni daha çok yazarım da kardeşim. O hikaye bitmez.
Adamsın!
11 yıldır omuz omuza!
Özlendin. Seviliyorsun kardeşim!
Bakırköy'ü tavaf etmeye hazır mısın? Geliyorum
Başını derde soktuğun her an bil ki yanında tam yanıbaşında bir kardeşin var bu 11 yıldır böyle bundan sonra da değişmeyecek kardeşim benim güzel düşüncelerin için teşekkür ederim Bakırköy yolları ağladı artık zaten her sokağı biliyoruz

hazırım hazırım gel bunaldım bu sıralar zaten sohbete ihtiyacım var
“Ağaç kovuğundan çıkmadık, gökten zembille inmedik.
Tesadüfen olmadık, toplamayla oluşmadık.
Tarihte Türk’tük, halde Türk’üz, istikbalde de Türk olacağız.”
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.