Asynchronous Nickli Üyeden Alıntı
Evet ismim Sarp dogrudur.biraz detayci biririsin tanitim konundanda farkina vardim.ben zaten kullanilmasini istemiyorsun demedim.genelde butur konular spam olarak acilir.yani heryerde acilan konular aynidir.fakat kendin anlatimlari yapip foruma upload etmen cok guzel.yararlida olur.cunku baska siteden link vermiyorsun.foruma upload ediyorsun.benim burada demek istedigim sey vbulletin kategorisi diger forumlarada yol gostermek icindir.hani burda paylastiklarini o forumun indirip kurmasi ve konu altindan tesekkur etmesi pek gorulmemistir bence.cunku insanlar anlamsiz bi kasintiliga burunebilirler.bizde bu yok.en azindan mutevazilik erdemdir.ayni sekilde paylasmakta.yani yanlis anlama.bunu soylemek istemistim.guzel dusuncelerin icinde tesekkurler insallah bol paylasimli gunler geciricez .zamanin oldukca diger paylasimlarinida bekliyoruz tabi

Yok yok, asla yanlış herhangi birşey düşünmeyip, öyle algılamadım. Benim tek çekingem vardır. Bazı lisanslı forumlar da, lisanslı ürünleri warez olarak paylaşıyoruz haliyle. Elbette yasak olan birşey. Fakat, şöyle bir ayrıntı var. Jelsoft'un işi gücü yok, gelipte forum konularına bakacak değil ya. 2010 yılından bu yana bu işlerdeyim. Yani, vBulletin teknik konuların da. Böyle bir saçmalık görmedim. Bir şikayet olmadığı sürece, jelsoft için bizler aslında bir hiçiz, insanların düşüncesi nedir? Bunlar lisans almışlar mı? Almışlar, sıkıntı yok ^^ gibisinden.

Fakat, öyle kıl kuyruk insanlar var ki, lisanslı forumun teknik sorumlusu diye; warez bir paylaşımı silip, çok ağır hakaret dolu sözler edebiliyor. Başıma bir kaç defa geldi. Ben o yüzden vBulletin kategorisin de DBTech(Seslenme eklentisi)'in PRO değil de, Lite eklentisini paylaştım. Yoksa, PRO olanını da paylaşabilirdim. Normalde lisans gerektirir. Ama bir şekilde onu halledip, null forumlarda da kullanılacak hale getirdik.

Yanlış düşünmemi gerektirecek bir durum yok. Umarım en kısa süre de forum rayına oturur ve iyi şekilde ilerlersiniz. @Asynchronous, normalde paylaşıma açmadım henüz. DBSEO mevcut. Malum, vBSEO resmi sitesi desteği bıraktı ve hatalar oluyor forum da, açıklar oluyor. DBSEO tavsiyemdir. Tabi ki, teknik sorumlu sensin. Benim ki sadece bir öneridir.

Kolay gelsin.