Aslında bu konuyu benim açmam gerekiyordu sanırım. Emre hisli adamdır, duygusaldır. Arabistan'a gitmeden önce İstanbul'da yaşıyor olmasına rağmen, vefanın yalnızca İstanbul'da bir semt olmadığını bilir.

Neyse, klişeden ölen var..
8 Şubat 2015 tarihli, eski forumumdaki sözlük yorumumu aynen kopyalıyorum. Devamı gelecek!
@Wick:
Emre kardeşimle tanışmamız 3 yıl öncesine, 2012 yılına dayanır. Kendisiyle çok güzel günler ve hoş vakitler geçirdik. Yeri geldi dertleştik, yeri geldi ayrı düştük. Yeri geldi beraber aynı projede yöneticilik yaptık, yeri geldi kırgınlıklar yaşadık ama hiçbir zaman birbirimize geri dönüşü olmayacak sözler söylemedik; yanlışlar yapmadık. Kendisinin karakteristik özellikleri içerisinde bulunan en dikkat çekici ve kalitesini yansıtan yanlarından birisi de riyakârlığın zerresinin karakterine bulaşmamış olmasıdır. Özü sözü birdir. Neyse, odur.
Olayları ön kanı yoluyla analiz edip, her zaman dostlarının iyiliğini düşünmesi de ayrı bir sevdiğim yanıdır. İki yıl ayrı kaldıktan sonra yeniden kardeşimle bi' arada olmak, en azından birbirimizi anladığımızı bilmek ve konuşmuş olmak benim açımdan mutluluk vericiydi. Aynı şekilde onu tanımak da, böyle bir dost kazandığını bilmek de insanı her zaman mutlu eder..
Seviliyorsun güzel kardeşim, iyi ki varsın.