Kendime takılacak bir forum ararken bir foruma üye oldum. X isimli birisinin forumu... Orada biraz aktif oldum. Sonra o X isimli insan yeni forum açmış, beni çağırdı. Ben de gittim. Sonra öğrendim, forum el değiştirmiş. @
Regex ve @
Damla almış. Sonra kendimi birden bir savaşın içinde buldum. @
Regex hakkında tuhaf tuhaf iddialar... Zihnimde @
Regex hakkında kötü bir profil oluştu. Algı yönetimi dedikleri bu olsa gerek... Sonra forumdan birisi Risaleler diye bir forum açılmasını istedi. Ben Atatürk karşıtı bir insanın fikirlerinden oluştuğunu belirterek karşı çıktım ama beni umursamadılar. Ben de forumu terk ettim.
@
Regex ve @
Damla'nın forumunda daha önce başka forumdan tanıdığım birisini gördüm ve selam vermek için girdim. Selam verdim. Forum oyunlarına yazdım biraz. Forumda @
Regex'in X hakkında yazdıklarını okudum. X'in kullandığı dilden çok farklı bir dildi. X'in yaptığının dolandırıcılık olduğundan falan bahsediyordu. Okuduklarımdan sonra @
Regex'e hak verdim. Sonra @
Regex'in özel mesajı ile karşılaştım. Benim Atatürkçülüğümü öven ve takdir eden mesajlardı. Bu mesajından sonra Atatürkçü bir insan olduğunu öğrendim. Buraya üye olduktan sonra da @
Damla ile aralarında bir zamanlar duygusal birşeyler olduğunu öğrendim. Allah ikisi hakkında da hayırlısı neyse onu versin.