Bu forum kurulduğunda @Damla ile bir süre görüşmemiştik. İlişkimize ara verdiğimiz bir dönemdi diyebilirim. @Myri ile de aramız limoniydi. Farklı bir teknik adminle bu yola çıktılar. Teknik sorumluluğu mart ayının sonlarına doğru ben üstlendim ve o günden bu yana aralıksız olarak tek başıma, teknikten ve güvenlikten sorumluyum. Yalnızca vBulletin üzerine değil, web sunucu tarafında da en iyiyi sunabilmek için buradayım.

2008 yılından bu zamana dek çok sayıda forum projem oldu. IRC, webmaster, genel konular ve buna benzer birçok dalda projeye girdim ve yaptığımız işleri bilenler vardır. İleride de yeni projeler olabilir. Ama burada her ne kadar yönetime karışmıyor olsam dahi, görevimden yana bu sorumluluğu yerine getirmekten mutluluk duyduğum ve beni huzurlu kılan nadir platformların öncüsü Forumunuz.Com'dur. Belki de benim yönetimlerimdeki hiyerarşik sistemin burada daha duygusal, daha insancıl işliyor oluşu ve insanların birbirlerine laf sokma çabasına girmeden güven içerisinde bulunuşu bunun temel etmenidir.

Şu an etkin olarak, hiçbir proje içerisinde yer almıyorum. Ücretli teknik sorumluluk teklifleri de geliyor olsa bile reddediyorum. Burada bulunmamın asıl nedeni @Damla ile birlikteliğimizden ziyade, @Damla'nın ve diğer arkadaşların samimiyetine olan güvenimdir. Sizlere hizmet vermek, sizlerin isteklerini gerçekleştirmek ve sizlerle aynı ortamda bulunmak, sizler için güvenilir bir ortam tesis etmek mutlulukların en güzeli..

Dilerim birlikte nice güzel yıllar geçiririz.