Öyle bir mevsim de gel ki, vazgecmek mümkün olmasin. mevsim ne olduğu önemsiz bir mevsim bul ve gel, mevsim kiş olur, yaz olur, sonbahar olur, ilkbahar olur, mevsim ne olursa olsun sen yeterki gelmiş ol, Öyle bir anda gel ki, sevmemek mümkün olmasin. Ansizin gel, hep gel hiç bitmesin. Öyle bir sevdir ki kendini hücrelerime kadar sen diye haykirsin, öyle bir sev ki kalp atişlarimin ritmi değişsin, her atişin da adini sayiklasin. Kalbim atarken, damarlarima sen düş, dolaş büsbütün bedenimi gör nasil sevildiğini Öyle derinden severim ben seversem hislerim hissettirdiğin kadardir. Seversem gözüm de değil, gönlümde büyütürüm sevgimi, gönlüm de büyüttüğüm sevgimi herkes kaldiramaz, o kadar basit değildir benim sevgim herkesi de sevemem ben, herkesi de sevmem. Sonu olmayan bir yolcuğa cıkmak gibidir, sevmeye başlamak seversin, sevdikçe seversin sonunu düşünmeden seversin sonunu düşünmeye başladiğin vakit eşşeğin akilina düşen karpuz kabuğu misali kafan da binbir türlü tilki aklini fikrini kariştirir.
Kendi Kalemimden Dökülenler
24022014
bir yanım yazdı,
bir yanımda kış!
bir yanım daha vardı güz,
bir yanımda sen yøktun!
"
ben sana yakındım,
sen ise hep yakındın."
ben çøk şâîr değilim, şîîr çøk...
&
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
öhü öhü,
ehe ehe. ^^
|
Ben kendime yabancı, sen kendine yalancı.