Dudaklarina bir jilet tak en alasindan en keskin olanindan, öp beni ŞAH damarimdan, son nefesimi verirken duyacağin "onüç harf iki kelime"yi can verirken bile söyleyim sana, öyle ki seversem derin duygularla severim ben. Duygularima tercüman olmayan kelimelerim sözlerim şiirlerim var benim içinde sen geçmesen de içimden geciyorsun. Kalbimden geçiyorsun bunu bilmiyorsun. Kalbimden damarlarima akan kan bütün hücrelerime seni taşirdi sen bunun farkında olmazdin. Öyle ki bütün hücrelerimdeki sevgim kalbimden gelir, kalbine gitmezdi. Sevgimi Sevdiğimi, kalbinde hissetseydin sana hissettiklerimi ölsen bile vazgeçemezdin beni sevmekten, kendini beni sevmekten alıkoyamazdin. Alacağin hiç bir antibiyotik unutturamaz bendeki seni, hafizam silinse seni kazdiğim yerden Silinemez, silemez hiç birşey. Nefesim de hissederdim, nefes aldiğin da içinden geçirdiğin de beni, uzak da olsan irak da olsan benden nefesimdin, ciğerimde dolaşan. Duygu dolu sözlerim, duyarsiz kalmana razi olacak mi saniyorsun, iki elim yakan da olmayacak kabir azabin da bile, Duygusal bir adamdim, duygularimi kaybetmeden önce.
Kendi Kalemimden Dökülenler

2 yıl önce bu gün.
06.03.2014