Pain suresiz banlanmistir.normalde banlar hakkinda yorum yapilamaz.fakat bu biraz extra bi durum.oyuzden eklemek istedim.bu karar yonetimin ortak karari.ve bu ban acilmayacak.gelebilcek tepkileri dusunerek bu mesaji ek olarak atmak istedim.her forum bagimsiz diyebilirsiniz.ben bu konuyu haftalar once inceledim.ve @
Asrevya ile konustuk.normalde takmayacakti.lakin bu kisinin bunca seyin arkasindan hala bu foruma girip takilmasi manidar oldu.huzursuzluk vermek icin bunu yapti.birde bugun bu konuyu konusurken birsey ogrendim.forum sahibimiz @
Damla; o forumda uyeymis.bu konu hakkinda tarafsiz olarak yorum yapinca oranin ahlak yoksunu karaktersiz ve serefsiz teknik admini,Damlayi ozel hayati ile vurmaya calismis.ozel hayati dediysemde olay su.seneler once kendisine verilen yetkiyi kotuye kullanip illegal yollar ile pm gorusmeleri ele gecirmis.ve uzerinde oynalamar yaparak @
Damlayi rencide etmeye calismis.bu konuda @
Pain denen arkadasin en ufak mudahaleside olmamis.bu durumda kimsede bizden bu karar icin mudahale beklemesin.size gore Asrevya " babasinin mezardaki kemikleri sizlar " cumlesi kullanan insan hakaret etmis oluyorsa bize gorede bu yapilan alcaklik oluyor.alcaklara ses cikartilmiyorsa bizde alcakliga musade edenleri burda tutmuyoruz.bu arkadas grafiker olabilir.sozumuz yok.bu olaylari bilmeme ragmen hem ben hemde diger arkadaslarim tesekkur ettiler yaptiklarina.neden?emege saygimiz oldugu icin.fakat buraya grafikler yapti diye bu forumda soz sahibi olmadi.bu forumda @
Asrevyanin huzurunu kacirmaya hakkida dogmadi kimsenin.tekrar soyluyorum.ortak alinmis bir karardir.bu ban acilmayacak.konu hakkinda hic bir yoneticimize mesaj atilmasin lutfen.iyi forumlar.